Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Купих 2кг. сирене и не знам какво да ги правя

Коментар

Да се похваля - изкарах 1 седмица из Родопите.Взе й се душичката на Синята птица по баирите с цялата фамилия и едно ремарке багаж. Утре ще смятам разхода на гориво и ще се хваля или оплаквам Равносметката - над 1100 км. без нито един проблем от Пунтото!Извод: трябва ми нова, по-голяма кола!!!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се: във вторник съм на поправка на един изпит, а онтово нищо не знам.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

error
          Ползвайте мигачи!
          Sometimes I feel like screaming

Коментар

Хваля се: Утре сутрин, докато всички са на работа, аз ще съм на риболов
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Не знам, хвалба ли е, или оплакване...Следващата седмица започва поредният епизод на "Мисия моят дом" на двора - цялостен ремонт на лятната кухня. И трябва да стане в рамките на месец...

Коментар

coolboby написа:
                Давай ги насам, да видиш...огретен с картофи и сирене, пълнени чушки с яйца и сирене... Много ’убав аватар имаш...зарчета ли джуркаш?Да се оплача - днес цял ден пак "шетане" из къщи, а сега пък чакам fihi да си дойде с Калина от болницата, че е с 40 градуса температура и пак ще се зоба антибиотик. Онзи ден пък другият дзвер беше с температура, оффф, открихме сезона на болестите!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  coolboby написа:
                  Много ’убав аватар имаш...зарчета ли джуркаш?
                  Май не са зарчета!
                  Seat Ibiza 1.2 12v,ex.Fiat Brava 1.9JTD 105
                  ex bravo 1.6 16v,ex BMW 325 TD
                  ex opel corsa 1.6 16v,ex reno clio 1.2 ex seat ibiza 1.4

Коментар

shopovite написа:
                    Irka_fihi написа:
                    coolboby написа:
                    Май не са зарчета!
                    Всичко е до това колко ти е развинтено въображението. Ирка, тя майка ми каза купи сирене..и аз..купих сирни..ама са поулях. Аз от къде да знам колко изглеждат 2кг. сирене Аз като онез мангалчета дето пренесли 10тона релси и питали баща им как така са ги пренесли, а той отговорил, че те не знаели колко тежат Като ги занесох вкъщи тея 2 торби със сирене, майка щеше да получи инфаркт

Коментар

И как е по-правилно да се каже: Иде ми са сирИнИ или сирИнИ ми са Иде... :D
                      Fiat Marea TD100

Коментар

Понеже незнам дали е за хвалене или оплакване просто ще си споделя Днес тръгнах в 09ч от Добрич, минах през София - Пазарджик и сега съм в Бургас. Всичкото това го изкарах аз с двете си ръце...пристигнах в Бургас към 00ч. Като от Добрич до София карах бус а от София до Бургас бях с Фуфу общо незнам колко километри ама тая България вече за нищо я нямам... Х Та добре заварил Бургас
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

iuly_vn написа:
                          И как е по-правилно да се каже: Иде ми са сирИнИ или сирИнИ ми са Иде... :D
                          С ирония е написано, пич По тоя повод се сетих за вица: - Приятно ми е да се запознаем, казвам се Илена! - А какво съвпадение, и аз съм с И - Имил

Коментар

Хваля се : неска ходих да зареждам бензин ( колата ми беши малко преди резервата заредих за 20 лв ) качвам се в колата стрелката на половината ....... и платих 20лв И нямам проблеми с датчика за бензин !!!!!!!!!!
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

donnna написа:
                              Да се похваля - изкарах 1 седмица из Родопите.Взе й се душичката на Синята птица по баирите с цялата фамилия и едно ремарке багаж. Утре ще смятам разхода на гориво и ще се хваля или оплаквам Равносметката - над 1100 км. без нито един проблем от Пунтото!Извод: трябва ми нова, по-голяма кола!!!
                              хваля се - разход 7.5 л./ 100 км. газ. - доволен съм!още не е свършила бутилката - разхода ще падне още!п.п. хваля се!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

coolboby написа:
                                shopovite написа:
                                Irka_fihi написа:
                                coolboby написа:
                                Май не са зарчета!
                                Всичко е до това колко ти е развинтено въображението. Ирка, тя майка ми каза купи сирене..и аз..купих сирни..ама са поулях. Аз от къде да знам колко изглеждат 2кг. сирене Аз като онез мангалчета дето пренесли 10тона релси и питали баща им как така са ги пренесли, а той отговорил, че те не знаели колко тежат Като ги занесох вкъщи тея 2 торби със сирене, майка щеше да получи инфаркт
                                Ми да беше й занесъл две торби с луканка! Надали щеше да го приеме толкова драматично. Хвалбаааа - мама ще гледа децата, а ние ще ходим на Италфееееееест!!! Доннна, ти чак сега ли се сети, приятелю,че ти трябва по-голяма кола???
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X