Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    kosta написа:
    strajaro написа:
    оплаквам се :колегате е на море и сам работя
    оплакваш защото ти е трудно да работиш сам или те е яд, че колегата е на море ? хваля се: най-вероятно довечера ще видя приятели
    скучно ми е сам
    ами ела при нас ще е весело
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хваля се: Успях да стигна до 10-то място в онлайн покер турнир с 990 човека
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

Коментар

Оплаквам се - Бесен съм, в 17.30 днес скъсах жилото на съединителя на Централна Гара - За щастие бях първа кола на светофара Никой от колегите (от работа) не "рачи" да ми окаже помощ Жилото на 3 месеца "MALO" прекъснато на най - тъпото място където няма прегъване и триене ...... Отказвам да спомена от къде съм го купил, за да не се обяснявам после (Който държи на лично може) ...... Хваля се - С приятелката ми в същото време докато си седяхме на светофара решихме да си направим "наздраве" с вода..... Вдигна ми го ....... самочувствието...... и ме накара дори да съм щастлив и "цъфтя", че е до мен в такива ситуации .... на скъсан съединител (Първа кола на светофара на Син Сити), ужасно тракане (Плевен - София), което се оказа незатегната джанта от "Гумарницата", да се возим без парно в най - големия студ (блокирал термостат) - и всичко го приема с усмивка и обича Фифка (Бравичката) имам чувството дори повече и от мен.....Равносметката и повече от добра - Първо, че имам такъв човек до себе си (приятелката ми)! Второ заради това че е празник (9 Септември)! И Трето - преди час и половина Фифка има ново жило ......... някаква марка. Първото което намерих в магазина преди да затвори. Инсталирах чисто новия Хардуер в моята мила, миличка Фифка и сега "Летя със колата, летя със колата....." И накрая - Фиат са "Отвратителни коли" - Носят на собствениците си само Щастие и Наслада! Карат ги да се чувстват Различни и Специални.Ако не Ви харесват - Дайте ги на мен ......... искам аз да се "Мъча" с тях!
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Хваля се - платих си гражданската.Оплаквам се - платих на куп 160 кинта за нея.

Коментар

piftho написа:
            ужасно тракане (Плевен - София), което се оказа незатегната джанта от "Гумарницата"...
            Наистина е ужасно. Преживяхме го преди 2 дни - с току-що закупеното Браво от автокъщата така тракаше от София до мотела на Ихтиман, където се усетих от какво може да е и всичко се оправи. Естествено карах бавно (80-90) до там, но тъй като колата беше току-що закупена, а това тракане започна чак след като излязохме от София на магистралата, какви ли мисли не ни минаха през главите...И после такова едно облекчение... Това беше и хвалба и оплакване!

Коментар

Immortal написа:
              piftho написа:
              ужасно тракане (Плевен - София), което се оказа незатегната джанта от "Гумарницата"...
              Наистина е ужасно. Преживяхме го преди 2 дни - с току-що закупеното Браво от автокъщата така тракаше от София до мотела на Ихтиман, където се усетих от какво може да е и всичко се оправи. Естествено карах бавно (80-90) до там, но тъй като колата беше току-що закупена, а това тракане започна чак след като излязохме от София на магистралата, какви ли мисли не ни минаха през главите...И после такова едно облекчение... Това беше и хвалба и оплакване!
              Найстина си е голямо треперене докато разбереш, какво му има наистина.... Минава ти през главата всичко и си мислиш винаги най-лошото. Добре, че и ти си го открил навреме, аз не изтърпях и оставих колата в сервиз. След като разбрах за какво става на въпрос наистина ме хвана яд, че не погледнах това. А и човек откъде да му дойде на ум, че от гумарница няма да завият болтовете качествено.....
              Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Къв беше тоя трус беееееееее...на втория етаж в Младос 1А съм и подскочих чак.....малееееееееееееее

Коментар

Явор Митев написа:
                  Къв беше тоя трус беееееееее...на втория етаж в Младос 1А съм и подскочих чак.....малееееееееееееее
                  Ама това днес пак ли ви друса бре?Или от вчера Ви държи?
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пак ли, ама беше доста сериозно този път. преместило е будката на охраната малко даже. Аз на приземния етаж окачения таван си се движеше мн. неприятно
                    Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Било е слабо - 3.5 по Рихтер, обаче на два километра западно от София и на дълбочина два километра. Разтресе обаче много здраво, просто защото дет се вика е било под задниците ни. Аз съм на втори етаж и разлюля здраво, представям си на високите етажи кво е било....

Коментар

Еми смятай, това в Свищов, преди няколко години, което е срутило общежитие там е било 4-4.5 по Рихтер....
                        Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

piftho написа:
                          Еми смятай, това в Свищов, преди няколко години, което е срутило общежитие там е било 4-4.5 по Рихтер....
                          Да, виждал съм паметника с имената на загиналите на мястото, където е бил блока.

Коментар

Пише в някакъв сайт, който няма да споменвам, че епицентъра на сегашното земетресение е било на 2 км. под Симеоновско шосе.
                            Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Писна ми да получавам неприлични предложения! Оплакване.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Писна ми да получавам неприлични предложения! Оплакване.
                                какви ? от кого ?хвалба: довечера съм на гости !
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X