Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се - направих си темпомат за 4лв.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Искам да се оплача многооооо от бензиностанции ЕКО. Става въпрос за една, която е във Варна до МОЛ Кулите или нещо такова беше. Та оплакването ми е: бензиностанцията имаше 8-9 колонки и на нито една нямаше 95плюс. Лелката каза, че при тях такъв бензин не се предлагал никога. Според мене една голяма верига трябва да предлага навсякъде едно и също. От около 2г. зареждам само от ЕКО в цяла България и никога не са ми казвали, че не предлагат такъв бензин.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        Искам да се оплача многооооо от бензиностанции ЕКО. Става въпрос за една, която е във Варна до МОЛ Кулите или нещо такова беше. Та оплакването ми е: бензиностанцията имаше 8-9 колонки и на нито една нямаше 95плюс. Лелката каза, че при тях такъв бензин не се предлагал никога. Според мене една голяма верига трябва да предлага навсякъде едно и също. От около 2г. зареждам само от ЕКО в цяла България и никога не са ми казвали, че не предлагат такъв бензин.
        Във В.Търново на входа от София посока Варна (малкото ЕКО) няма газ примерно.

Коментар

emzo написа:
          Оплаквам се: не знам как става тая работа
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

coolboby написа:
            Във В.Търново на входа от София посока Варна (малкото ЕКО) няма газ примерно.
            Щом е "малко ЕКО" явно е малка, а тази която исках да заредя беше си доста голяма като обект. Ако беше 3-4 колонки добре ама небеше.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

...

Хваля се: Бяхме 3 дена в Елена и се разкиснахме от почивка. Запознах се и с колежката Галя (GHPower) от форума.Оплаквам се: Днес на връщане от Елена закарахме щерката и гаджето и до София и видяхме телата на момиченцето и жената от катастрофата на "Хемус" и размазаната кола
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

iee написа:
                emzo написа:
                Оплаквам се: не знам как става тая работа
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=743425#743425Ама за алфата си има тема в алфа форума - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25551
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: преди 2 месеца правих резервация за един хотел в чужбина през booking.com. Вчера съм получил мейл, че ми е невалидна картата и да пратя пак данните.....не знам дали е стандартна процедура, щото датата на резервацията наближава и нещо в превода на мейла да се е объркало и не, че е невалидна, ами просто да искат да я потвърдя...тъй де звъннах на един младеж в Италия, ама нещо не можа да ми даде инфо и утре ще звъня на колегата му, че той отговарял за резервациите.......не пращам 2-ри път данните на картата, докато не изясня нещата Някой, ако е резервирал през същата страница и му се е случвало подобно, моля да сподели
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

ystoyanov написа:
                    Хваля се !! Вече карам балканче
                    голяма хвалба браво :D
                    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се: Днес китосвах предната броня, и капака на фифиОплаквам се:Кризата ме хвана сериозно, а работа - никъде не мога да намеря
                      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Нещо средно между хвалба и оплакване: след изкарани прекрасни 3 дни в Рибарица пак сме на работа....

Коментар

Хваля се вчера си причиних това на колата резултата е боядисани централна конзола и черната пластмаса около километража с черен мат. Станаха като чисто нови. Днес се заемам с багажника и шофьорската врата. Открих, че на таблото има много интересни места за крушки ))
                          Прикачени файлове
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба - видях си картичката Мнооооого благодаря
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:за първи път от поне три месеца си измих колата и най-накрая видях истинския й цвят че го бях забравил как изглежда.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

iee написа:
                                Оплаквам се: преди 2 месеца правих резервация за един хотел в чужбина през booking.com. Вчера съм получил мейл, че ми е невалидна картата и да пратя пак данните.....не знам дали е стандартна процедура, щото датата на резервацията наближава и нещо в превода на мейла да се е объркало и не, че е невалидна, ами просто да искат да я потвърдя...тъй де звъннах на един младеж в Италия, ама нещо не можа да ми даде инфо и утре ще звъня на колегата му, че той отговарял за резервациите.......не пращам 2-ри път данните на картата, докато не изясня нещата Някой, ако е резервирал през същата страница и му се е случвало подобно, моля да сподели
                                Миналата седмица ползвахме хотел в София, резервиран през booking.com от Сан Фарнциско.Бяхме с впечатлението и убеждението, че хотелът е ПЛАТЕН от там с картата, оказа се, че всъщност данните на картата ги искали само за сигурност, и се наложи да го платим на място. Иначе не са искали втори път данни на картата, до колкото знам.Хваля се - първите части от Делтата вече са продадени.Оплаквам се - горкичката Делтичка... ;(

Коментар

Working...
                                X