Хваля се - направих си темпомат за 4лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Искам да се оплача многооооо от бензиностанции ЕКО. Става въпрос за една, която е във Варна до МОЛ Кулите или нещо такова беше. Та оплакването ми е: бензиностанцията имаше 8-9 колонки и на нито една нямаше 95плюс. Лелката каза, че при тях такъв бензин не се предлагал никога. Според мене една голяма верига трябва да предлага навсякъде едно и също. От около 2г. зареждам само от ЕКО в цяла България и никога не са ми казвали, че не предлагат такъв бензин.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Искам да се оплача многооооо от бензиностанции ЕКО. Става въпрос за една, която е във Варна до МОЛ Кулите или нещо такова беше. Та оплакването ми е: бензиностанцията имаше 8-9 колонки и на нито една нямаше 95плюс. Лелката каза, че при тях такъв бензин не се предлагал никога. Според мене една голяма верига трябва да предлага навсякъде едно и също. От около 2г. зареждам само от ЕКО в цяла България и никога не са ми казвали, че не предлагат такъв бензин.
Коментар
-
emzo написа:Хваля се - направих си темпомат за 4лв.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
...
Хваля се: Бяхме 3 дена в Елена и се разкиснахме от почивка. Запознах се и с колежката Галя (GHPower) от форума.Оплаквам се: Днес на връщане от Елена закарахме щерката и гаджето и до София и видяхме телата на момиченцето и жената от катастрофата на "Хемус" и размазаната колаFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
iee написа:emzo написа:Хваля се - направих си темпомат за 4лв.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Оплаквам се: преди 2 месеца правих резервация за един хотел в чужбина през booking.com. Вчера съм получил мейл, че ми е невалидна картата и да пратя пак данните.....не знам дали е стандартна процедура, щото датата на резервацията наближава и нещо в превода на мейла да се е объркало и не, че е невалидна, ами просто да искат да я потвърдя...тъй де звъннах на един младеж в Италия, ама нещо не можа да ми даде инфо и утре ще звъня на колегата му, че той отговарял за резервациите.......не пращам 2-ри път данните на картата, докато не изясня нещата Някой, ако е резервирал през същата страница и му се е случвало подобно, моля да споделиТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хваля се: Днес китосвах предната броня, и капака на фифиОплаквам се:Кризата ме хвана сериозно, а работа - никъде не мога да намеряПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Humppa
Нещо средно между хвалба и оплакване: след изкарани прекрасни 3 дни в Рибарица пак сме на работа....
Коментар
-
Хваля се:за първи път от поне три месеца си измих колата и най-накрая видях истинския й цвят че го бях забравил как изглежда.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
iee написа:Оплаквам се: преди 2 месеца правих резервация за един хотел в чужбина през booking.com. Вчера съм получил мейл, че ми е невалидна картата и да пратя пак данните.....не знам дали е стандартна процедура, щото датата на резервацията наближава и нещо в превода на мейла да се е объркало и не, че е невалидна, ами просто да искат да я потвърдя...тъй де звъннах на един младеж в Италия, ама нещо не можа да ми даде инфо и утре ще звъня на колегата му, че той отговарял за резервациите.......не пращам 2-ри път данните на картата, докато не изясня нещата Някой, ако е резервирал през същата страница и му се е случвало подобно, моля да сподели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар