Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много са хубави джантите, искам и аз такива

Коментар

Хваля се: Вчера си направихме околосветско пътешествие (пардон - около-държавно)... Ямбол - Ст.Загора - Хасково - Пловдив - София - Габрово - Велико Търново - Ямбол.860 км изминати, среден разход 10.5 / 100 газ с 4 човека и без много жалене...Оплаквам се: Прибрах се скапан.Целта на пътуването е изпълнена наполовина, другата седмица ще е ясно.

Коментар

Immortal написа:
        Хваля се: Вчера си направихме околосветско пътешествие (пардон - около-държавно)... Ямбол - Ст.Загора - Хасково - Пловдив - София - Габрово - Велико Търново - Ямбол.860 км изминати, среден разход 10.5 / 100 газ с 4 човека и без много жалене...Оплаквам се: Прибрах се скапан.Целта на пътуването е изпълнена наполовина, другата седмица ще е ясно.
        ЗЕми се зАсрами с тоо смешнио пробег. Аз повече навъртам само за една форумска среща за по ракия! Майтап, бе - нема се т’вариш! Тъй требе да е! Колата иска каране, булката иска таковане. Оплакване - пак дойде време за смяна на маслото!

Коментар

Хваля се - имам картичка от семейство ФихиОплаквам се - ще я видя чак във вторник
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да се впиша и аз с хвалба днеска ми свършиха 12 часовите смени които ме бяха налегнали от две седмици.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
              Хваля се - имам картичка от семейство ФихиОплаквам се - ще я видя чак във вторник
              Аз да се оплача:Нямам картичка от сем.Фихи,ама не съм си и искал де.И да се похваля:Почивам 3 дни!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хваля се - върнах се от козметик, довечера пак съм Там... Оплаквам се - много гадно време бе...лятото свърши
                Независима! Белисима... с BRAVisima
                ТД100, 1.9

Коментар

loli написа:
                  Хваля се - върнах се от козметик, довечера пак съм Там... Оплаквам се - много гадно време бе...лятото свърши
                  Добър ден.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хваля се - боядисах си фиестичката.Оплаквам се - като сглобя фиестата започвам либрата:D http://img822.imageshack.us/slidesho...=dsc00422m.jpg

Коментар

Хваля се- Току що се връщам от Уикенд из Родопите! Беше супер.

Коментар

Оплаквам се пак - днес изпратихме майка! Налейте си по една ракия и разлейте малко по земята, за бог да прости!

Коментар

///// написа:
                          Оплаквам се пак - днес изпратихме майка! Налейте си по една ракия и разлейте малко по земята, за бог да прости!
                          Искрени съболезнования Живко.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

///// написа:
                            Искренни съболезнования, Живко! Бог да я прости !
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Това е жената, която е дарила на тоя форум двама членове и един член на клуба. Жената, която първа ми разказваше за легендите на алфа ромео, ланчия и ферари. Жената, която не си лягше, докато не чуеше да гася ендурото, като се прибера пред нас. Спи спокойно, майко!

Коментар

Живко, много съжалявам! Няма по-лошо от раздялата с любим човек. Искрени съболезнования!

Коментар

Working...
                                X