Вънка вее студ,а вече няма пръжки с лук Туй време се побърка.Навън е снежна буря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Humppa
-
Искам да се оплача поне тука.Досега съвместявах от нова година насам дейностите на двама човека, вчера ме уведомиха че ми зачисляват трипле демек и на още един човек дейноста.Дотежава ми вече"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Искам да се оплача поне тука.Досега съвместявах от нова година насам дейностите на двама човека, вчера ме уведомиха че ми зачисляват трипле демек и на още един човек дейноста.Дотежава ми вече
Коментар
-
Днес трябваше да снимам едно кръстовище, за да се види, че има пряка видимост и т.н. бля бля бля... (изходното кръстовище на Ямбол в посока Сливен, където се пресича пътя с обиколното на града.Засилвам се аз натам, и отдалече гледам струпани камара с камиони и какво ли не. Стигам до там и разбирам, че пътя към Сливен е затворен поради големи преспи и обърнат ТИР, а тръгналата да разчиства машина се е повредила точно на кръстовището. Естествено имаше струпани ТИРове, леки коли и т.н. и не можах да си направя снимките...Трябваше ми чисто кръстовище, на снимката трябваше да се вижда, че има видимост Оплаквам се, щото не помня някога пътя Ямбол-Сливен да е затварян заради преспи. А само пред 2 дни беше 15 градуса...
Коментар
-
Хваля се : От днес си имам Nokia E71 нема по щастлив от мен !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
PREDATORst написа:kosta написа:Хваля се : От днес си имам Nokia E71 нема по щастлив от мен !
Коментар
-
Humppa
Да се оплача от ЧЕЗ. Новата фактура ми е на стойност 240 лева! За месец! Това е невъзможно, аз толкова си плащах за тримесечие. А не съм променил начинът си на живеене и консумацията! Имам чуството че ме връткат нещо.
Коментар
-
Като отвори дума за тока, аз пък да се похваля - за двата най-студени месеца сметките ми са 106 и 107 лева с двата климатика, което е повече от идеално. Даже през февруари тествах и сушилнята, а тя си е гълтачка. Това няма да им попречи, обаче, да ни друснат таксата мощност, а тези 1,50 наистина ще ми свидят да им ги давам.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Immortal написа:Стефко, не плаши човека бе...Аз съм с такъв вече повече от година, използвам го на макс (не само като телефон) - дори в момента ми бърбори някакво лондонско радио от него - и не съм имал проблеми.Честито, Коста. Приготвил съм ти софтуер.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар