Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    хваля се: остават 30 мин. до края на работната седмицахваля се: утре ще ходим на палаткахваля се: а в началото на Септември на второ морехваля се: избрах си годежен пръстен и кумове
    Ако ни поканиш всичките от форума на сватбата, ще получиш точно - 22289 подаръка! :D
    Fiat Marea TD100

Коментар

Еййй...това моето хлапенце ми скъса нервичките. Първо ми счупи лаптопа. Сложи зарядното върху клавиатурата и затворила капака. Да, ама той не ще - натискала, натискала....накрая почна да блъска чак. Нямам вече лаптоп. Сега пък хванала един пирон и изподрала цялата кола. Капата сега е на цветчета, патета, формички разни....майкооооооооооооо..Много е дива, ама нали си е моя и си умирам за нея, как да и се скарам. Майната му на лаптопа, на колата и на всичко....

Коментар

Оплаквам се - съдраха ми кожата за труд по смяна на амортисьорите ...и разни други дребни неща....Ауууууу щях да припадна...Хваля се - количката не тропка вече, чувства се добре, аз също
        Независима! Белисима... с BRAVisima
        ТД100, 1.9

Коментар

След 40 минути отпрашвам на палатка на язовир Камчия.Събрахме се 20 човека и ще се черпим за ЧРД.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            След 40 минути отпрашвам на палатка на язовир Камчия.Събрахме се 20 човека и ще се черпим за ЧРД.
            Ах тииии!Хваля се: След 4 часа отивам на среща на випуска ми от гимназията - 20 години от завършването. Ще се видя с хора, някои от които не съм виждал от години...

Коментар

loli написа:
              Оплаквам се - съдраха ми кожата за труд по смяна на амортисьорите ...и разни други дребни неща....Ауууууу щях да припадна...Хваля се - количката не тропка вече, чувства се добре, аз също
              еее браво , щом ти се чувстваш добре и аз се :D :D :D
              Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се : За днес работният ден приключи за мен,а пък утре съм почивка и мисля да направя някой река Оплаквам се : Скапан съм от работа

Коментар

Изкарахме страхотна палатка,имаше и добър улов. :D
                  Прикачени файлове
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Изкарахме страхотна палатка,имаше и добър улов. :D
                    Ейййй не се спря тоя Красьо беее Оплаквам се: дребната днес драйфа няколко пъти...2 от тях в колата
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се : края на седмицата пак съм на почивка Оплавам се : 2 дена ще се занимавам с на едно аверче колата Оплаквам се : даже и ремонта по мойта стая почва тази седмица Оплаквам се : трабва да си правя вноската за гражданската на 30-сти Оплаквам се : трябва и да си платя акта на 30-стиОплаквам се : и маслото трябва да си сменям Оплаквам се : до 24-ти трябва да си платя и 2-та телефона Оплаквам се : септември месец пак трябва да си правя вноска за Сд-то Пак се оплаквам трябва да смвеня 2 релки и предните дискове на колата преди есента Хваля се : имам студена бира и се надявам на почивката пак да си искарам много добре ( поне това ме кара да не се депресирам )
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се: ожених се
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                          Хваля се: ожених се
                          а честито живи и здрави да сте със женати Хваля се : Днес с брат ми ходихме на село на река и съм изгорял като незнам какво :DОплкавам се : някой мизерник от блока ми е откраднал единият таз :X:X:X

Коментар

Я да се пооплача: има долу пред блока от известно време, всяка вечер по това време, някакво пишлеме с едно моторче, издува го на макс, завърта след 200 метра и пак наобратно.....изнервя ме максимално.....Пак оплакване: чичко полицай, докато се накани да дойде и дребния си отива.....вече 2 дни се занимавам с тях и май ще трябва да се оправям сам......
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Да се оплача и аз тогава че в квартала имаме пак такъв индивид самоче с Жигула ....
                              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба: Спрях се на автомобил: Opel Zafira 1,9 CDTI 74kW. Кефи ме всичко в него. Само цената му е "по-сложничка" :D Оплакване: След близо 20 годишна вярна служба на семейството ФИАТ дойде време да се разделям с него... ПС: Не всичко обаче е факт.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X