mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Еййй...това моето хлапенце ми скъса нервичките. Първо ми счупи лаптопа. Сложи зарядното върху клавиатурата и затворила капака. Да, ама той не ще - натискала, натискала....накрая почна да блъска чак. Нямам вече лаптоп. Сега пък хванала един пирон и изподрала цялата кола. Капата сега е на цветчета, патета, формички разни....майкооооооооооооо..Много е дива, ама нали си е моя и си умирам за нея, как да и се скарам. Майната му на лаптопа, на колата и на всичко....
Коментар
-
krasio_79bs написа:Изкарахме страхотна палатка,имаше и добър улов. :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хваля се : края на седмицата пак съм на почивка Оплавам се : 2 дена ще се занимавам с на едно аверче колата Оплаквам се : даже и ремонта по мойта стая почва тази седмица Оплаквам се : трабва да си правя вноската за гражданската на 30-сти Оплаквам се : трябва и да си платя акта на 30-стиОплаквам се : и маслото трябва да си сменям Оплаквам се : до 24-ти трябва да си платя и 2-та телефона Оплаквам се : септември месец пак трябва да си правя вноска за Сд-то Пак се оплаквам трябва да смвеня 2 релки и предните дискове на колата преди есента Хваля се : имам студена бира и се надявам на почивката пак да си искарам много добре ( поне това ме кара да не се депресирам )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Я да се пооплача: има долу пред блока от известно време, всяка вечер по това време, някакво пишлеме с едно моторче, издува го на макс, завърта след 200 метра и пак наобратно.....изнервя ме максимално.....Пак оплакване: чичко полицай, докато се накани да дойде и дребния си отива.....вече 2 дни се занимавам с тях и май ще трябва да се оправям сам......Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Да се оплача и аз тогава че в квартала имаме пак такъв индивид самоче с Жигула ....ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Хвалба: Спрях се на автомобил: Opel Zafira 1,9 CDTI 74kW. Кефи ме всичко в него. Само цената му е "по-сложничка" :D Оплакване: След близо 20 годишна вярна служба на семейството ФИАТ дойде време да се разделям с него... ПС: Не всичко обаче е факт.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар