emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това е в твой стил, с твоите камъни - по твоята глава! Аз съм щастлива, че ми обръщаш внимание, независимо по какъв начин! П.П. Това някакъв опит да се сдобрим ли е, скъпи? Няма нищо, простила съм ти! Ама да не се повтаря повече! Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.Темата е разчистена от излишните мнения в последните 10-на дни. Придържайте се към идеята, а за спам използвайте СПАМ тема. Модераторски екип на fiat-bg.org"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се : намерих изключително добро четиво в раздел ЗА ФОРУМА и искренно се забавлявах!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Хваля се за РД-то получих най-хубавия подарък Радар детектор - Cobra - ESD8200 снощи дори го пробвахме до телевизионната кула и работи изхващахме мръсниците поне на 400м разтояние без дори да ги видя много съм щастлив днес ще пробвам дали ще се разписка за камерата на цариградскоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар