Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    blondi_74 написа:
    Оплаквам се: днес като влизам в банята и си пускам чешмата, водата текна от горе и ме изненада.Вярно, че е жега, ама сутрин рано леден душ бррр
    супер
    що не го прочетох по-рано Оплаквам се : тази нощ май няма да се спи

Коментар

Хваля се : днес се наспах най-после ,от няколко дни не можех да се наспя като човек ,но тази вечер си поспах като къпан :P и като станах какво да видя на паркинга ни - сбор на фиатчета :D пунта и брави :D все едно има фиат сбира :DОплаквам се : След мало съм на работа
      Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хвалба - ще се разходя до Милеви СкалиОплакване - не съм аз шофьора и няма да мога да се отбия да видя Джей Ти Ди Майна Тийм
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз се хваля : в 16 тръгвам за милеви

Коментар

:P

да се похваля - другата седмица ще ходя за уикенда до велинград в хотел елбрус
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Хваля се - сложих 4 нови разпръсквача на кака Мара и същата започна да ми мърка на ушенце като котенце.

Коментар

strajaro написа:
                и аз се хваля : в 16 тръгвам за милеви
                Милеви скали, не Велинград.Хвалба - видях се със съфорумци за няколко часаОплакване - т’ва нито Гармин, нито Sygic, нито iGo са чували за тия скали, а гугъл мапс каза, че сме там, а бяхме насред нищото.Хвалба - наложи се да ползваме най-добрата навигация - с питане, до Цариград се стигало
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се:Откраднаха ми задната чистачка Хваля се:На море съм!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хваля се - ядохме от на Стражаря Толтата С Молкови и почти не оставихме за него
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се :изядоха ми тортата

Коментар

Оплаквам се!Жегите ми влияят зле - почвам да се заглеждам по голфове.... 6-ца...

Коментар

Да се похваля: Изкарах си супер в Китен на моренцето Да се оплача: в 15:30 малко след Карнобат една кола се шибна в нас( отзад)
                          Прикачени файлове
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хваля се: изкара си супер на Милеви скалиОплаквам се:без тренировки 2 седмии(лек инцидент с крака)

Коментар

Похвала-Прибрах се от екскурзията,обиколих страхотни места,запознахме се с Коцев,направих кратко гости и на Дидо.Абе с една дума -супер.Утре ще има и снимки.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

хваля се - днеска карах живка на идване от милеви скали.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X