DJoff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
emzo написа:Хваля се - готино число се получи
Коментар
-
Хвалба - заделих средства най-сетне за АМУРтисьори майстора я взима от паркинга на местоработата ми и ми я връща готова Пич е. Оплакване - пуша по кутия на ден, няма къде да си дена бръчките май ще се тунинговам скоро честито на Коц за дЖипШето, безаварийно !!! блазе на всички за ВОДОпадите и МОРетоНезависима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се: Днес бях в Бургас, щях да изненадвам някои колеги... Но по стечение на обстоятелствата не успях... Спешно тръгнах наобратно и така...Хваля се: С климатик в такава жега си е кеф
Коментар
-
Утре рано сутринта се яхвам на Марийка и отпрашвам кум Крушунските водопади. Би следвало да минеш през Ловеч за Крушуна .Аз съм на работа в сервиза ми до към 3 часа след обед . Можем за десетина и повечко минути да се видим . Ако идваш по магистралата от Търново то на влизане в Ловеч минаваш на метри покрай сервиза ми . Ще ми бъде приятно да се видим . Телефона ми е 0887 99 66 45 като наближиш Ловеч звънни да те посрещна
Коментар
-
коцев написа:Утре рано сутринта се яхвам на Марийка и отпрашвам кум Крушунските водопади. Би следвало да минеш през Ловеч за Крушуна .Аз съм на работа в сервиза ми до към 3 часа след обед . Можем за десетина и повечко минути да се видим . Ако идваш по магистралата от Търново то на влизане в Ловеч минаваш на метри покрай сервиза ми . Ще ми бъде приятно да се видим . Телефона ми е 0887 99 66 45 като наближиш Ловеч звънни да те посрещна
Коментар
-
Явор Митев
Отивам да снимам персеидите. Тази нощ пика е от към 01.00 до 03.00. Стискайте палци да успея да снимам някоя, щото миналата година се изложих....После ще кача снимки.
Коментар
-
Хваля се - ходих в Унгария с кака Мара - закара ме до там и обратно без никакви проблеми.Оплаквам се - там е скъпо да го е..Оплаквам се - пътищата навсякъде са по-добри от нашитеХваля се - утре ще сменям разпръсквачите на кака Мара и на бравото на Jimy-то.Оплаквам се - Emzo не ще да дойде да гледа и да пием бири вечерта в Пловдив.3:2
Коментар
-
floks
оплаквам се: днес ми се допи винце да ама не -с колата бях останах си без винцехваля си се пак отпуската започна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар