Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DJoff написа:
    Коцев зимай номерата слагай една лебетка за всеки случай и айде ловния сезон идва да се почва.......
    Не съм ловец ,но и да бях никога не бих я натирил по баирите тази кола . Мен ми трябва за придвижване и за каране при което да изпитваш удоволствие, а не да те лазят тръпки по гърба. :D Скоро ще навърша 65 и почна 66 година ,така че имам на разположение още няколко години за каране след което вече ще си налегна парцалите. Все пак трябва да знае човек до къде са му възможностите. Вие сте млади и имате доста години пред вас. Пожелавам на всички ви и вие да се радвате на хубави коли и най важното , живот и здраве. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Хваля се - готино число се получи
      Прикачени файлове
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Хваля се - готино число се получи
        Ако "онемееш" по-дълго ще си го гледаш... Ама като гледам си го снимал...Бързо ще се превърти Хваля се - работната седмица свърши и утре - пак на мУре!Оплаквам се - прогнозите са за адска жега. :D Ай сега - виж мойто число! - "Кой сега е № 1111 ?" Ако някой се чуди на къде води сивата лента в подписа ми "Гласувай Гласувай Гласувай" - да кликне и провери!

Коментар

Оплаквам се: днес като влизам в банята и си пускам чешмата, водата текна от горе и ме изненада.Вярно, че е жега, ама сутрин рано леден душ бррр

Коментар

Хвалба-Работният ден е към края си.Утре рано сутринта се яхвам на Марийка и отпрашвам кум Крушунските водопади.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: Днес бях в Бургас, щях да изненадвам някои колеги... Но по стечение на обстоятелствата не успях... Спешно тръгнах наобратно и така...Хваля се: С климатик в такава жега си е кеф

Коментар

Хвалба - заделих средства най-сетне за АМУРтисьори майстора я взима от паркинга на местоработата ми и ми я връща готова Пич е. Оплакване - пуша по кутия на ден, няма къде да си дена бръчките май ще се тунинговам скоро честито на Коц за дЖипШето, безаварийно !!! блазе на всички за ВОДОпадите и МОРето
                Независима! Белисима... с BRAVisima
                ТД100, 1.9

Коментар

Хваля се: Вече съм в отпуск!Хваля се : Утре сутрин поемам към Троян.Оплаквам се: Все още няма заплата........ добре че има кредитни карти.

Коментар

Immortal написа:
                    Оплаквам се: Днес бях в Бургас, щях да изненадвам някои колеги... Но по стечение на обстоятелствата не успях... Спешно тръгнах наобратно и така...Хваля се: С климатик в такава жега си е кеф
                    Еййй,все бързаш за някъде.Ще се пробвам да се отбия в неделя.Имам път към Тенево и ако не съм окъснял много ще се отбия да се видим на по бира.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Утре рано сутринта се яхвам на Марийка и отпрашвам кум Крушунските водопади. Би следвало да минеш през Ловеч за Крушуна .Аз съм на работа в сервиза ми до към 3 часа след обед . Можем за десетина и повечко минути да се видим . Ако идваш по магистралата от Търново то на влизане в Ловеч минаваш на метри покрай сервиза ми . Ще ми бъде приятно да се видим . Телефона ми е 0887 99 66 45 като наближиш Ловеч звънни да те посрещна
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                        Утре рано сутринта се яхвам на Марийка и отпрашвам кум Крушунските водопади. Би следвало да минеш през Ловеч за Крушуна .Аз съм на работа в сервиза ми до към 3 часа след обед . Можем за десетина и повечко минути да се видим . Ако идваш по магистралата от Търново то на влизане в Ловеч минаваш на метри покрай сервиза ми . Ще ми бъде приятно да се видим . Телефона ми е 0887 99 66 45 като наближиш Ловеч звънни да те посрещна
                        Коцев,явно ще помагаш със маршрута.Избрал съм този на снимката(навигацията и тя избра него).За огромно съжеление не минава през Ловеч,а имам огромното желание да се запознаем.Мисля първо за разходка до Търново следва Емен и Крушуна.В неделя мисля да отскоча и до Деветаки,ако ми остане време ще отскоча да се запознаем.Телефона ти го записвам в регистъра и дано да остане време за среща,а и имаш да черпиш за джипката.
                        Прикачени файлове
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Отивам да снимам персеидите. Тази нощ пика е от към 01.00 до 03.00. Стискайте палци да успея да снимам някоя, щото миналата година се изложих....После ще кача снимки.

Коментар

Хваля се - ходих в Унгария с кака Мара - закара ме до там и обратно без никакви проблеми.Оплаквам се - там е скъпо да го е..Оплаквам се - пътищата навсякъде са по-добри от нашитеХваля се - утре ще сменям разпръсквачите на кака Мара и на бравото на Jimy-то.Оплаквам се - Emzo не ще да дойде да гледа и да пием бири вечерта в Пловдив.3:2

Коментар

Хваля се : Днес Петък 13-ти ми мина супер ,абе да си призная от 2години на петък 13-ти винаги ми вървиОплаквам се : май нещо настивам
                              Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

оплаквам се: днес ми се допи винце да ама не -с колата бях останах си без винцехваля си се пак отпуската започна

Коментар

Working...
                                X