Irka_fihi .... това е написано с умисъл ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ivan_dice написа:mims - проблема с късото беше в проклетата запалка (нали и там има 2 проклети крушчици ... от които 1-та е монтирана на някаква пластмаса с метални пластини която от топлината на запалката се е счупила и е дала на късо ... )хваля се: вчета 7-ми времето беше супер яко време (около 20 градуса) прибрах се на село при Баба .... извадих маркуча и се почна едно лъсканееее ...та знае ли се .... оплаквам се: ставам тая сутрин и гледам 10-тина смантима сняг върху колата ... и се почна едно псуване на майка, татко и цялата рода ... ... и като за капак на всичко комшията ме спука от подигравки че вчера сам си мил коалатаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Humppa
-
Оплаквам се Бравото се заключи на газстанцията докато зареждах и ключовете и телефона ми бяха вътре.Опитах се с махане на лайсната да го отключа и не стана.Хваля се взех бързо решение и счупих стъклото на дясната врата с пожарогаситела който стои до колонката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Оплаквам се Бравото се заключи на газстанцията докато зареждах и ключовете и телефона ми бяха вътре.Опитах се с махане на лайсната да го отключа и не стана.Хваля се взех бързо решение и счупих стъклото на дясната врата с пожарогаситела който стои до колонката.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
оплаквам се: подкрепям колегата VesMil .... ставам тая сутрин и гледам натрупало още повече .... /отврат....трябва да ходя на работа/ ... а колко щеше да е хубаво ако можеше да си седя вкъщи !!!!хваля се: поне сега ги няма гадните врапчета по дърветата които насират колата когато е паркирана на тротоара Yellow_Flash_Colorz_PDT_06AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:оплаквам се: подкрепям колегата VesMil .... ставам тая сутрин и гледам натрупало още повече .... /отврат....трябва да ходя на работа/ ... а колко щеше да е хубаво ако можеше да си седя вкъщи !!!!хваля се: поне сега ги няма гадните врапчета по дърветата които насират колата когато е паркирана на тротоара Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Оплаквам се: вчера пак си чукнах колата.... за мое щастие ще мине с едно леко китче и боядисване тия 5 кв. см на предния капак Оплаквам се 2: Днес е наваляло още от гнусната бяла гнус навън и е остравително да се ходи дори, кво остава да се шофира( с летни гуми съм и летни маратонки) Егати ненормалното време ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар