Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi .... това е написано с умисъл ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
      Irka_fihi .... това е написано с умисъл ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
      И в крайна сметка, кой маркуч извади?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

xaxaxaxaxa.... градинския ..... с които си излъсках колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Който и да беше извадил - се файда! В единия случай колата е на далавера, в другия - ти. Хвалба - следобед си заминавам "на село".Оплакване - ще бъда без форум през това време.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Който и да беше извадил - се файда! В единия случай колата е на далавера, в другия - ти. Хвалба - следобед си заминавам "на село".Оплакване - ще бъда без форум през това време.
            Лек път и умната в тоз’ сняг!

Коментар

ivan_dice написа:
              mims - проблема с късото беше в проклетата запалка (нали и там има 2 проклети крушчици ... от които 1-та е монтирана на някаква пластмаса с метални пластини която от топлината на запалката се е счупила и е дала на късо ... )хваля се: вчета 7-ми времето беше супер яко време (около 20 градуса) прибрах се на село при Баба .... извадих маркуча и се почна едно лъсканееее ...та знае ли се .... оплаквам се: ставам тая сутрин и гледам 10-тина смантима сняг върху колата ... и се почна едно псуване на майка, татко и цялата рода ... ... и като за капак на всичко комшията ме спука от подигравки че вчера сам си мил коалата
              пак добре, че си го намерил проблема :D аз така и не можах ако бях останала да спя у мъжо гаранция тази сутрин щях и аз да поздравявам родата,но като примерно момиче се прибрах в къщи и Пунтото в гаража ( спасих го от снега или себе си от яда )
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: довечера пак съм на рожден ден...

Коментар

Humppa ... искаш ли да се сменим Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 mims ... който има гараж ще си я прибира .... а тея като мене кадето нямат ... ще пият по едно малко за здраве и това е
                  AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Оплаквам се Бравото се заключи на газстанцията докато зареждах и ключовете и телефона ми бяха вътре.Опитах се с махане на лайсната да го отключа и не стана.Хваля се взех бързо решение и счупих стъклото на дясната врата с пожарогаситела който стои до колонката.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

кофти тръпка ....на темпрата няма аларма , ама пасата служебния има и винаги ключовете в мен ги държа
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Оплакване:На вън времето е отвратително,зимата май сега почва,а аз трябва да пътувам!

Коментар

Tornado написа:
                          Оплаквам се Бравото се заключи на газстанцията докато зареждах и ключовете и телефона ми бяха вътре.Опитах се с махане на лайсната да го отключа и не стана.Хваля се взех бързо решение и счупих стъклото на дясната врата с пожарогаситела който стои до колонката.
                          бравото ми са го отваряли в италия изглежда- продупчили са с отверка точно под ключалката и оттам са го отваряли очевидно
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

оплаквам се: подкрепям колегата VesMil .... ставам тая сутрин и гледам натрупало още повече .... /отврат....трябва да ходя на работа/ ... а колко щеше да е хубаво ако можеше да си седя вкъщи !!!!хваля се: поне сега ги няма гадните врапчета по дърветата които насират колата когато е паркирана на тротоара Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
                              оплаквам се: подкрепям колегата VesMil .... ставам тая сутрин и гледам натрупало още повече .... /отврат....трябва да ходя на работа/ ... а колко щеше да е хубаво ако можеше да си седя вкъщи !!!!хваля се: поне сега ги няма гадните врапчета по дърветата които насират колата когато е паркирана на тротоара Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              ох колегииии...ако знаете колко ми беше тежко и на мен. Писна ми тотално от това скапано време
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се: вчера пак си чукнах колата.... за мое щастие ще мине с едно леко китче и боядисване тия 5 кв. см на предния капак Оплаквам се 2: Днес е наваляло още от гнусната бяла гнус навън и е остравително да се ходи дори, кво остава да се шофира( с летни гуми съм и летни маратонки) Егати ненормалното време ....

Коментар

Working...
                                X