хваля се :стана хладно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: В Бургас е гадно. Два дена над града се стеле мъгла. Парник си е. Влажността сутринта беше около 90% след обяд падна до 76%. Усещането за жега е огромно. Donnna писа за прането. Жена ми също се оплака. Плажа беше препълнен от народ. По-скоро беше уморяващо. Пътя към юг тази сутрин към 10.00 ч. беше в двете плътна.Хваля се : Прибрах се от плажа. Утре не правя тази грешка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хваля се : Климатика на БОБИ заработи .Оплаквам се : БОБИ не се чувства добре с климатика .Оплаквам се : щях да падна в един канал ( беше ми се откачил клаксона ).Хваля се : притекоха се на помощ трима души и измъкнахме БОБИ без драскотина .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплаквам се : пиша глупости - връзката между клаксона и канала е , че се врях да закачам две клеми и на тръгване напред ( забележете - НАПРЕД ) щях да се изтърся в канала.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплакване: ремонта вкъщи продължава, продължава и едноседмичната ми 39-градусова температура. Пия един антибиотик, от който получавам страшни сърбежи, хората по строит. магазини ме заглеждат. Хваля се: хората ме отбягват и минавам по-бързо през опашките на касите(шегувам се).Хваля се: от 3дни пия правилния антибиотик и температурата ми спадна в нормални граници. Края на ремонта се вижда(това го бях писал преди седмица...).Оплакване: септември наближава с всеки изминал ден...Хвалба: Дадоха ми един Гоуф 5 2.0тди 4моушън. Изключително приятна колица, направо се чудя защо плюем така по колите(имам предвид и себе си). Просто нямам забележка. Нищо не ме е подразнило, единствено спирачките ме дразнеха първия ден, че не хващат, но се оказа че трябва да се натискат доста по-силничко от на Фиат, но свикнах много бързо. Вътре всичко ми е на един пръст разстояние, за секунда не съм се загледал кое за какво е. Може би оказва влияние и това, че имам доста голям пробег с Тоуран, който си е направо същия вътре. Направо не ми се връщаше колата, честно, чувствах се като вкъщи. Най-смешното е, че наистина Гоуф 1,2,3,4 ми правят път и няколкото приятели, които ме видяха ми се подиграваха, а разни познати откровено ми завиждаха :D :DП.С Голяма хвалба: Получил съм нов ранг: Член на Сдружение... )))
Коментар
-
Immortal написа:Бе много любители на народните коли са се навъдили напоследък у нашио форум...Няма лошо, само да не ви става навик
Коментар
-
Вчера беше страхотен ден- бяхме на форумска среща цели 5 часа, на бири, бяло вино, пилешки сърца, салати, пици и т.н. Много весело си изкарахме!Вечерта завърши в кварталния парк, пак на лафче с приятели ...и бира + бяло вино. Предната вечер пък бяхме на гости и пак се забавлявахме много, до 3 сутринта. :D Оплаване - има още доста до морето."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks
kosta написа:Irka_fihi написа:Вчера беше страхотен ден- бяхме на форумска среща цели 5 часа, на бири, бяло вино, пилешки сърца, салати, пици и т.н. Много весело си изкарахме!Вечерта завърши в кварталния парк, пак на лафче с приятели ...и бира + бяло вино. Предната вечер пък бяхме на гости и пак се забавлявахме много, до 3 сутринта. :D Оплаване - има още доста до морето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар