Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се :стана хладно

Коментар

Оплаквам се: В Бургас е гадно. Два дена над града се стеле мъгла. Парник си е. Влажността сутринта беше около 90% след обяд падна до 76%. Усещането за жега е огромно. Donnna писа за прането. Жена ми също се оплака. Плажа беше препълнен от народ. По-скоро беше уморяващо. Пътя към юг тази сутрин към 10.00 ч. беше в двете плътна.Хваля се : Прибрах се от плажа. Утре не правя тази грешка.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хваля се : Климатика на БОБИ заработи .Оплаквам се : БОБИ не се чувства добре с климатика .Оплаквам се : щях да падна в един канал ( беше ми се откачил клаксона ).Хваля се : притекоха се на помощ трима души и измъкнахме БОБИ без драскотина .
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се : пиша глупости - връзката между клаксона и канала е , че се врях да закачам две клеми и на тръгване напред ( забележете - НАПРЕД ) щях да се изтърся в канала.
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

хваля се :6000 мнения

Коментар

Да се похваля - на бутилка Розе и бутилка Траминер как успявам да уцеля клавишите и да пиша правилно... не знам, ама евалла си правя и ша зема да си звънна!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Оплакване: ремонта вкъщи продължава, продължава и едноседмичната ми 39-градусова температура. Пия един антибиотик, от който получавам страшни сърбежи, хората по строит. магазини ме заглеждат. Хваля се: хората ме отбягват и минавам по-бързо през опашките на касите(шегувам се).Хваля се: от 3дни пия правилния антибиотик и температурата ми спадна в нормални граници. Края на ремонта се вижда(това го бях писал преди седмица...).Оплакване: септември наближава с всеки изминал ден...Хвалба: Дадоха ми един Гоуф 5 2.0тди 4моушън. Изключително приятна колица, направо се чудя защо плюем така по колите(имам предвид и себе си). Просто нямам забележка. Нищо не ме е подразнило, единствено спирачките ме дразнеха първия ден, че не хващат, но се оказа че трябва да се натискат доста по-силничко от на Фиат, но свикнах много бързо. Вътре всичко ми е на един пръст разстояние, за секунда не съм се загледал кое за какво е. Може би оказва влияние и това, че имам доста голям пробег с Тоуран, който си е направо същия вътре. Направо не ми се връщаше колата, честно, чувствах се като вкъщи. Най-смешното е, че наистина Гоуф 1,2,3,4 ми правят път и няколкото приятели, които ме видяха ми се подиграваха, а разни познати откровено ми завиждаха :D :DП.С Голяма хвалба: Получил съм нов ранг: Член на Сдружение... )))

Коментар

Immortal написа:
                  Бе много любители на народните коли са се навъдили напоследък у нашио форум...Няма лошо, само да не ви става навик
                  За сега издържам, обаче ако се навият да ми внесат Гоуф с фабричен метан като на Тоурана... Не ми се мисли само как ще го напиша, какво остава да го кажа на глас.... "Ще стана гоуфаджия"....Хвалба: Утре трябва да дойде само един майстор и то чааааак следобед, надявам се да успея да се наспя

Коментар

оплаквам се: утре пак на работа
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ти си оправи спирачките да не цункаш пак някой ром Нова работна седмица - оплакванеОчаквам да продължи няколко часа само - хвалба
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се : поредната седмица от обсадата на Троя
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Вчера беше страхотен ден- бяхме на форумска среща цели 5 часа, на бири, бяло вино, пилешки сърца, салати, пици и т.н. Много весело си изкарахме!Вечерта завърши в кварталния парк, пак на лафче с приятели ...и бира + бяло вино. Предната вечер пък бяхме на гости и пак се забавлявахме много, до 3 сутринта. :D Оплаване - има още доста до морето.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

kosta написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Вчера беше страхотен ден- бяхме на форумска среща цели 5 часа, на бири, бяло вино, пилешки сърца, салати, пици и т.н. Много весело си изкарахме!Вечерта завърши в кварталния парк, пак на лафче с приятели ...и бира + бяло вино. Предната вечер пък бяхме на гости и пак се забавлявахме много, до 3 сутринта. :D Оплаване - има още доста до морето.
                            ка се не наяде и не напи ма .....
                            виж ква е гърчава едната коса е останала в нея по темата оплаквам се тез кукерландци/ямболии -изключвам тук присъстващите/ ми се катерят по рогите до кога ли?

Коментар

emzo написа:
                              Нова работна седмица - оплакванеОчаквам да продължи няколко часа само - хвалба
                              Поправка - 20 мин отпускааааа съм
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплакване: Отпуската свърши, на работа съм

Коментар

Working...
                                X