Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - обгазени сме ... пакОплакване - форума ми се отваря по 1 мин.Хвалба - направих хубава тренировка на закритоХвалба - свърших полезна работа на колега, ама той да се хвали ако иска
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Похвал - Вчера минах прегледа с Живето и сега го поливам. Една трилитровка бира с мезенце - салатка от сварени яйца, сварени миди, краставица и доматчета поръсени със сиренце, обилно с оцет и олио Оплак - нещо съм заслабнал - требе да се подкрепям по-честичко.

Коментар

Оплаквам се....Айййй сиктир с тия "черни джиБове".Днес видях 2 теми и четири поста вече за тия "джибове"
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          ogi28b написа:
          И моя, нали ?
          То да беше само твоя....Ми то форума почерня от джиБове
          Ама аз нищо не съм публикувал, бъркаш се нещо Да се похваля освен - вчера в проливния дъжд в София - в района на гара Искър, и в района на Шипченски проход при комплкес ЦСКА, точно пред Лукойл-а - това са невралгични места, на които каналите се запушват редовно, или не могат да поемат, и стават наводнения. Та аз с бравата - трак-трак-трак-трак-трак - през средата на локвата, вода до вратите, ама JTD-to нЕма ядове (засега). И то на втора, в обороти минах (около 1500). Всички останали се катереха по трамвайните релси, където положението не беше по-различно. И да се оплача - в тия дъждове не мога да покарам колелце.

Коментар

Да се оплача - нема с кого да разменя 2 думи у форумо. ...и не моа да разбера пие ли ми се или не.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Алооу - бягайте в спам темата Да съ похваля - сипах с черпака на едно 323i e36, узори ме, ама му сипахПак отиде сума ти нафта на вятъра - оплакване.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сякаш някой може да се уреди в спам темата от тебе. За правилата:Това е оплакване.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплаквания:- Спи ми се- На работа съм до 14:00- Днес и утре ще сменяме на един приятел съединитела и ще се хвърля пот. Успокоението ми е, че е опел корса 1.0 и му е малко моторчето и ще се работи по спокойно отколкото при мен.
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

От години в блока страдаме от ниско налягане на водата. От няколко дни го няма тоз проблем, дано да е перманентно - хвалба
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - нещо ми е много готино настроението! Забележка: Не съм пила!!!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

хваля се :отивам на плаж

Коментар

Хваля се: Отивам в Сливен с приятели при приятели Пък после до Котел

Коментар

strajaro написа:
                            Честито!И аз се хваля:Отивам на гости и после на море!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              strajaro написа:
                              Честито!И аз се хваля:Отивам на гости и после на море!
                              не идвайте на морето! отвратително е. от 3-4 дена е толкова висока влажносттта, че не се издържа от жега... снощи жената простря прането и тази сутрин е по-мокро от колкото го изкара от пералнята.сутринта бях на плаж. водата е отвратително топла - не разхлажда... няма ли климатик наблизо - не се издържа.....п.п. оплаквам се...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

хваля се: пълних си климатикаоплаквам се: изпуска ми гадината и ще има изваждане

Коментар

Working...
                                X