Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега Василев ,следете раздела СРЕЩИ И МЕРОПРИЯТИЯ и в частност СРЕЩИ В РАЗГРАД ? Поздрави :Румен
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба-Изкарах уикенда на палатка в Странджа до село Кости.Ядене,пиене и щура компания.Оплакване-изпуснахме нестинарските танци заради организационни неуредици.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване - вчера на магистралата ни спряха за превишена скорост.Хвалба - размина ни се. :D Забравих да се похваля - страхотно турне беше, в събота цял ден бях във Венеция и се возих на влак,корабче, а после и автобус! Оплакване - български битовизми - нямаме топла вода!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хваля се : Днес по време на работа, савсем случайно дойде един човек ,който беше облечен с блузка на " Фиат форум " и го попитах от каде може да се вземе такава дали само от форума и ми каза че само от тук може да се поръча,след което ме попита дали имам карта за отстъпка на горива и аз нямах , след което той ми даде една карта , за което съм му много благодарен
          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се: Преди няколко часа си направихме среща на Петолъчката с колегата bahricin. Огромни благодарности за армагана, който ми донесе (ох мале, таз вечер ще го изпробвам ).Хваля се: На влизане в Ямбол влетях с около 80 км/ч и в последния момент видях скритата зад една автобусна спирка патрулка... Обаче не знам що, но не ме спряха изобщо, а си имаха радар. Пак ми се размина.

Коментар

Immortal написа:
              Хваля се: Преди няколко часа си направихме среща на Петолъчката с колегата bahricin. Огромни благодарности за армагана, който ми донесе (ох мале, таз вечер ще го изпробвам ).Хваля се: На влизане в Ямбол влетях с около 80 км/ч и в последния момент видях скритата зад една автобусна спирка патрулка... Обаче не знам що, но не ме спряха изобщо, а си имаха радар. Пак ми се размина.
              дано нямат камера

Коментар

За това не се сетих... пепел ти на езика бе!

Коментар

оплакване: прибрах се от морето

Коментар

Оплаквам се - в Италия всичко живо затвори и трудно намирам транспорт.Още едно оплакване - направо дъх не мога да си поема докато чета съобщенията на някои недотам грамотни колеги - СЛАГАЙТЕ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ . Ако не знаете къде - пишете отделни изречения.
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хваля се - утре ще дават аванс Оплаквам се - няма да ми стигне за амортисьори ........хваля - ще стигне за шопинг за мен............оплаквам - няма да имам време да го направя....
                      Независима! Белисима... с BRAVisima
                      ТД100, 1.9

Коментар

loli написа:
                        Хваля се - утре ще дават аванс Оплаквам се - няма да ми стигне за амортисьори ........хваля - ще стигне за шопинг за мен............оплаквам - няма да имам време да го направя....
                        Извод: Взимаш сега един амортисьор, на другия аванс втори и ги сменяш наведнъж...

Коментар

Airfan написа:
                          loli написа:
                          Извод: Взимаш сега един амортисьор, на другия аванс втори и ги сменяш наведнъж...
                          напълно съм сагласен с теб колега ,колежке помисли малко над предложението и ще видиш че това е най-разумният подход
                          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Да се оплача - купих си бутилка Розе за 5 и нещо, да го ева! Връщам се от Франция - там беше по 1,2 евро и не си купих!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

оплаквам се :свалих си радиатора бронята и фарахваля се :утре ще ги слагам

Коментар

DJoff написа:
                                Хваля се : Днес по време на работа, савсем случайно дойде един човек ,който беше облечен с блузка на " Фиат форум " и го попитах от каде може да се вземе такава дали само от форума и ми каза че само от тук може да се поръча,след което ме попита дали имам карта за отстъпка на горива и аз нямах , след което той ми даде една карта , за което съм му много благодарен
                                -Няма проблем за карти. А за блузка, мога да ти донеса в събота. Само се обади на тел. 0884/680-146 Миро. Размера предполагам, че трябва да бъде L.
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X