Не знам оплакване ли е или всъщност голям смях.....хахахахахах:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55486
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Хваля се : днес се сдобих с 2 броики Бошман + намерих си проклетото късо от което ми гореше бушона за осветлението на таблото .... сега съм ЯКО на кеф и довечера ще се напия като прасе от радост че съм свършил такава хубава работа днес .....Прикачени файловеAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:Хваля се : днес се сдобих с 2 броики Бошман + намерих си проклетото късо от което ми гореше бушона за осветлението на таблото .... сега съм ЯКО на кеф и довечера ще се напия като прасе от радост че съм свършил такава хубава работа днес .....Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплаквам се: Скъса ми нервите пътя от Перник до София. Нарязали цялото платно и грам обозначение няма. Отделно на взлизане в София има места където цялото дясно платно просто липсва и зее дълбок трап. А тия с тия джипове Хваля се: Оцеляхме някак си, дори и колата е цяла. Още повече се хваля: Изкарахме си много яко на Семково. Даже се престраших да карам скиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Хваля се: и ние днес цял ден бяхме навън, времето беше доста приятно въпреки, че не беше много топло Купиха ми подарък за 8-ми март Телевизорче :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Оффф, много имам да се оплаквам!Бравата от събота не пали и сега сме с Марчето, която е на бензин и гори като змей! Трябваше днес да си ходя на село да си оправям зъбите, но май ще ми се размине - с летни гуми сме, а времето е ужасно!Имам сума ти задачки за днес и се чудя кое по напред."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оффф, много имам да се оплаквам!Бравата от събота не пали и сега сме с Марчето, която е на бензин и гори като змей! Трябваше днес да си ходя на село да си оправям зъбите, но май ще ми се размине - с летни гуми сме, а времето е ужасно!Имам сума ти задачки за днес и се чудя кое по напред.
Коментар
-
mims - проблема с късото беше в проклетата запалка (нали и там има 2 проклети крушчици ... от които 1-та е монтирана на някаква пластмаса с метални пластини която от топлината на запалката се е счупила и е дала на късо ... )хваля се: вчета 7-ми времето беше супер яко време (около 20 градуса) прибрах се на село при Баба .... извадих маркуча и се почна едно лъсканееее ...та знае ли се .... оплаквам се: ставам тая сутрин и гледам 10-тина смантима сняг върху колата ... и се почна едно псуване на майка, татко и цялата рода ... ... и като за капак на всичко комшията ме спука от подигравки че вчера сам си мил коалатаAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:mims - проблема с късото беше в проклетата запалка (нали и там има 2 проклети крушчици ... от които 1-та е монтирана на някаква пластмаса с метални пластини която от топлината на запалката се е счупила и е дала на късо ... )хваля се: вчета 7-ми времето беше супер яко време (около 20 градуса) прибрах се на село при Баба .... извадих маркуча и се почна едно лъсканееее ...та знае ли се .... оплаквам се: ставам тая сутрин и гледам 10-тина смантима сняг върху колата ... и се почна едно псуване на майка, татко и цялата рода ... ... и като за капак на всичко комшията ме спука от подигравки че вчера сам си мил коалата"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:ivan_dice написа:mims - проблема с късото беше в проклетата запалка (нали и там има 2 проклети крушчици ... от които 1-та е монтирана на някаква пластмаса с метални пластини която от топлината на запалката се е счупила и е дала на късо ... )хваля се: вчета 7-ми времето беше супер яко време (около 20 градуса) прибрах се на село при Баба .... извадих маркуча и се почна едно лъсканееее ...та знае ли се .... оплаквам се: ставам тая сутрин и гледам 10-тина смантима сняг върху колата ... и се почна едно псуване на майка, татко и цялата рода ... ... и като за капак на всичко комшията ме спука от подигравки че вчера сам си мил коалата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар