незнам дали да се хваля или не...до няколко месеца ме местят в Бургас...за последните 3 години живях в Добрич-Варна-Пазарджик-Перник-София...Бургас... ОБИЧАМ СИ РАБОТАТА МАМКА МУ !!!
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
незнам дали да се хваля или не...до няколко месеца ме местят в Бургас...за последните 3 години живях в Добрич-Варна-Пазарджик-Перник-София...Бургас... ОБИЧАМ СИ РАБОТАТА МАМКА МУ !!!
Ти си обиколил цяла България. :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Краси, аз по тази причина отдавна нямам приятели, а много добри познати.Да се оплача и аз: Защо в момента в който шефката я няма вкъщи и Ванко се разболява. Че тоя път си притисна и пръста на асансьора и скоро ще остане без нокът на малкия пръст.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Краси, аз по тази причина отдавна нямам приятели, а много добри познати.Да се оплача и аз: Защо в момента в който шефката я няма вкъщи и Ванко се разболява. Че тоя път си притисна и пръста на асансьора и скоро ще остане без нокът на малкия пръст.
Е да,ама като сме израснали заедно и се знаем повече от 20 години.... Е тъпо си е да даваш празни обещания.
Коментар