Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Irka_fihi написа:
    Франция ли?
    Франция,Португалия ... файда като не дойде на Китен ! Гледай поне за Копринка да се поправиш !
    Нище.Ама аз може и да отскоча за по няколко питиета.Хваля се: Работния ден приключи.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Irka_fihi написа:
      Аз пък забравих да се похваля, че имам нова шапка, която ще разходя до Франция. :D А, Франция ли казах?Утре заминаваааааааааааааааам!!!
      а от утре с Фихи
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

fihi написа:
        Princo написа:
        Irka_fihi написа:
        Франция ли?
        Франция,Португалия ... файда като не дойде на Китен ! Гледай поне за Копринка да се поправиш !
        Нище.Ама аз може и да отскоча за по няколко питиета.Хваля се: Работния ден приключи.
        Абе аз тебе те знам,че си сериозен !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

kosta написа:
          Irka_fihi написа:
          Аз пък забравих да се похваля, че имам нова шапка, която ще разходя до Франция. :D А, Франция ли казах?Утре заминаваааааааааааааааам!!!
          а от утре с Фихи
          Дреме ми на шнура. Принко, кака, не зависи от мен за Копринка.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

След Франция колко дена ще си в България? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Не срещнах снимки от Португалия. Има ли някъде из темите? Ако няма, след Франция покажи да видим нещо.Оплаквам се - ужасна жега е! Направо ме "лазят мравки"!

Коментар

Irka_fihi написа:
              kosta написа:
              Irka_fihi написа:
              а от утре с Фихи
              Дреме ми на шнура. Принко, кака, не зависи от мен за Копринка.
              Остави ги мръсници.Като се върнеш правим Копринка 3 кво ти пука?Оплаквам се:Заминавам нощна след малко!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хваля се: по играхме малко топка

Коментар

=Rudi= написа:
                  След Франция колко дена ще си в България? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Не срещнах снимки от Португалия. Има ли някъде из темите? Ако няма, след Франция покажи да видим нещо.
                  Ми...така и не се наканих да пусна тема, ама като се върна от Франция - ще ги съчетая. Оставам си в България, но 20 дни след това ще ме водят на моренце. Хвалба - хубаво концертче се получи тази вечер. :D А ето и новата ми шапка:
                  Прикачени файлове
                  Ванга

Коментар

тя много харна ама моята е по хубава

Коментар

Твоята е УНИКАТ !
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз имам нова по яка

Коментар

Хвалба - качих си сама снимкитееееееееее! И да се оплача - мъжът ми замалко не ме прегази днес.
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            И да се оплача - мъжът ми замалко не ме прегази днес.
                            Това би трябвало да е хвалба. Оплакване трябваше да е, ако те беше прегазил

Коментар

Хваля се : смених си свещитеОплаквам се : трябва да сменям масло и филтри и предни дискове
                              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплаквам се: Вчера малко не ми достигна да прегазя половинката.Нищо де има и следващ път.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X