Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cs_aleksandar написа:
    Оплаквам се и то якооо,някалъв тир хвърли камъче и ми пукна стъклото,разпределителния вал ми е за смяна,лака на предния капак ми замина-пастирах но стана по зле,някоими открадна халогена и то десния поне 2 та да бяха зели баси,от 3,4 дни ми свети чека на омрело,счупи ми се седалката,акомулатора здаде багажа.Кажете ми тва са кво е ???
    Тва брат истинска криза!Пиши ще помагаме с квото можем!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Предницата вече не трака
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

И от мен хвалба.Празнувахме рожден ден на един приятел.Два дена се размазахме от кеф на една вила с басейн и всички екстри.Събрахме се 12 диванета и си прекарахме невероятно,още ме боли корема от смях.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Taя седмица съм с петлите на работа, замествам колегата - оплакванеОбаче рано сутрин паркоместа, колкото искаш - хвалбаУспах се естествено - оплакванеКолежката ме чака 30 мин - хвалба
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - голяма веселба беше на кръщенето на племенника в събота. Откарахме към 10часа в ресторанта. Даже се престраших да попея на микрофона... накрая певицата каза: "И поздрав за колежката!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Смех, смех, смех...Оплакване - не съм виждала малкото дзверче повече от 2 седмици...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Всичко е хубаво, когато е свършило хубаво.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Irka_fihi написа:
                Оплакване - не съм виждала малкото дзверче повече от 2 седмици...
                Малко дзверче щом не си го виждала толкова време, значи вече се е очовечило ! ако дадеш на детето още две седмици, тогава процеса вече ще е необратим, иначе язък за мъките които търпиш !
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

да се похваля днес минах на нов абонаментен план с много безплатни минути
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

krasio_79bs написа:
                    И от мен хвалба.Празнувахме рожден ден на един приятел.Два дена се размазахме от кеф на една вила с басейн и всички екстри.Събрахме се 12 диванета и си прекарахме невероятно,още ме боли корема от смях.
                    ти па как не се спре ?! Купони, купони, купони ......., нЕма ли да се ’фанеш в работа нещо ?!
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Лято е, сезонът на купоните...кой работи в такова време Оплаквам се: морето ми свърши. Хваля се: очертава се още една почивка през Август... даже май 2

Коментар

kosta написа:
                        krasio_79bs написа:
                        ти па как не се спре ?! Купони, купони, купони ......., нЕма ли да се ’фанеш в работа нещо ?!
                        От февруари не съм почивал събота и неделя.Питаш ли ме кво ми беше.Ама сега напраоо се размазах от релакс.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Охааа, райско местенце направо.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе, тоя Иванов, много ви се моля, няма ли кой да му забрани да пише в тая тема??? Ако се оплаква - може, но иначе - не!
                            Ванга

Коментар

Е, отдавна не съм бил във форума, ама има с какво да се похваля - подарих годежен пръстен на приятелката ми на Ниагарския водопад
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Eхеее, Ниагарския водопад... И тя к’вооо?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X