Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз днес нямам от какво да се оплача, то и май да се похваля много няма от какво - днес свърших многото работа (чертежите) по един проект, остана да оформя една записка утре и да приключвам седмицата.

Коментар

да се оплача: стар приятел (не сме се виждали 2 год. ) ми вдигна яко мензиса, като постави под въпрос умението ми зад волана. Как направи тая преценка кат никога не съм го возила не знам. Знам само, че побеснях
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Immortal написа:
        А аз искам да се оплача от падащите СКАЛИ по същия този проход.Днес ходих до Търново и Русе, и бях изумен от малоумниците, "обезопасили" пътя с тази смешна мрежа.Направил съм няколко снимки, които мисля да пусна до bTV репортерите утре.Останаха в апарата, а той в офиса, така че и на вас не мога да ги пусна сега, но утре обещавам.Очаквам до няколко месеца там да стане сериозен инцидент, и после пак ще се търсят виновни...АМАН от таз малоумна държава!!!
        Ето и снимките, както обещах (директно в профила ми в сурат-тефтера)http://www.facebook.com/album.php?ai...6&l=8f6819b3f8

Коментар

извинявай ама къде са тези пътища
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
            извинявай ама къде са тези пътища
            е прохода на републиката....
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хвалба: след около 1 месец незнаене какво става в университета успях с помоща на клизма да запиша семестъра и продължавам следнавето с един условен изпит
              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
              ...and justice for all

Коментар

оплаквам се: видях отблизо сивик-а с целия фар, на малко разстояние от предния капак Вече не му се радвам толкова

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може.
                  Има такъв филм,даже сме го гледали вече,но я съкратиха от предната работа и спряха всякакви парички.Сега казаха,че като почне пак ще си ги взима тези 120 лв до две годишната възраст на наследника.

Коментар

willow75bg написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може.
                    Има такъв филм,даже сме го гледали вече,но я съкратиха от предната работа и спряха всякакви парички.Сега казаха,че като почне пак ще си ги взима тези 120 лв до две годишната възраст на наследника.
                    Бравос, много се радвам за вас. Искам и аз да го гледам този филм, ама... Когато имаш дете, всеки лев е от полза, а държавата не прави кой знае какво по въпроса!На мен днес ми прекратяват трудовия договор и ще духам супата откъм пари. Стига толкова гювеч - 240лв. всеки месец.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Immortal написа:
                      Immortal написа:
                      А аз искам да се оплача от падащите СКАЛИ по същия този проход.Днес ходих до Търново и Русе, и бях изумен от малоумниците, "обезопасили" пътя с тази смешна мрежа.Направил съм няколко снимки, които мисля да пусна до bTV репортерите утре.Останаха в апарата, а той в офиса, така че и на вас не мога да ги пусна сега, но утре обещавам.Очаквам до няколко месеца там да стане сериозен инцидент, и после пак ще се търсят виновни...АМАН от таз малоумна държава!!!
                      Ето и снимките, както обещах (директно в профила ми в сурат-тефтера)http://www.facebook.com/album.php?ai...6&l=8f6819b3f8
                      Горе-долу същото е положението по пътя Перник-Радомир
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Irka_fihi написа:
                        willow75bg написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Бравос, много се радвам за вас. Искам и аз да го гледам този филм, ама... Когато имаш дете, всеки лев е от полза, а държавата не прави кой знае какво по въпроса!На мен днес ми прекратяват трудовия договор и ще духам супата откъм пари. Стига толкова гювеч - 240лв. всеки месец.
                        Малко отклонихме темата,но ме хвана яд като й прекратиха договора на съпругата.Та от различни места чухме,че нямат право да я съкращават до 2 годишна възраст на детето,защитена била от закона.Може да се подаде сигнал в Някоя си агенция за закрила на еди кой си,но ние не сторихме мокает да го направим.Ако ти се разправя можеш да го сториш и ако не мислиш да се връщаш при предишните си работодалели.

Коментар

Хич не сме я отклонили, оплакваме се, темата е за оплаквания.При мен е мазало, защото фирмата обяви несъстоятелност и няма да ми платят нито обезщетения, нито годишния отпуск, който ми се полага.Ама както и да е, в тая държава всеки се спасява, както може. В моя случай нищо не може да се направи.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Хваля се вече си имам Растерен таван в цялата къща и седи много готино Тва си ми е коридора Мойта стая в която само мене ме няма като че ли,въпроса е че тука огледалния таван се получи много яко макар и апарата да ми е тъп... като в дискотека се получи и най-важното е че не ме дразни И тука една малка изненада... наздраве на всички от Форума
                            leave something of the happiness you bring

Коментар

Браво колега ! Супер е станало :D

Коментар

Оплаквам се: Валя сняг сутринта, после дъждХваля се: Сега спря
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X