Имам една мизерна кутия, още даже не е тапицирана, ама ще свърши работата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
blondi_74
Оплаквам се:днес се разочаровах много от човек, който ми беше близък ине че се хваля, но съм благодарна , че в такива моменти имам добри приятели, които връщат усмивката на лицето и доброто настроение
Коментар
-
blondi_74 написа:Оплаквам се:днес се разочаровах много от човек, който ми беше близък ине че се хваля, но съм благодарна , че в такива моменти имам добри приятели, които връщат усмивката на лицето и доброто настроениеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
blondi_74
Predatorsi написа:blondi_74 написа:Оплаквам се:днес се разочаровах много от човек, който ми беше близък ине че се хваля, но съм благодарна , че в такива моменти имам добри приятели, които връщат усмивката на лицето и доброто настроение
Коментар
-
blondi_74 написа:Абсолютно си прав, точно когато си мислиш,че живота е прекрасен и се намира някой да ти срине мечтите, все си повтарям че този път ще съм подготвена и все не успявам, все пак вярвам в равновесието в природата, че не може да има само добро или само лошо..редуват се ..като кафетата
Коментар
-
floks
оплаквам се 1 месец съм само втора смяна, ще търпя критика пак хваля се след 1 месец ще съм отпуска :Dilkor човек се намира макар и по трудно кола се оправя ти да си жив и здрав
Коментар
-
Колеги сънувах, че ми светва една мн интересна лампичка на таблото, имаше 2 човечета, бяха разделени с една черта отвесна и отдоло имаше едина хоризонтална и един полукръг Това е оплакване, защото това е отражение от тракащото нещо по окачването. Днес си взимам 2 тампона на стаб, щанга и да видим какво ще стане.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
blondi_74
ilkor написа:blondi_74 написа:Абсолютно си прав, точно когато си мислиш,че живота е прекрасен и се намира някой да ти срине мечтите, все си повтарям че този път ще съм подготвена и все не успявам, все пак вярвам в равновесието в природата, че не може да има само добро или само лошо..редуват се ..като кафетата
Коментар
-
blondi_74 написа:Оплаквам се:днес се разочаровах много от човек, който ми беше близък ине че се хваля, но съм благодарна , че в такива моменти имам добри приятели, които връщат усмивката на лицето и доброто настроениеOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
floks
хвалба: реших да пропътувам половин СФ за някоя неделна среща, стига някой да се навие да ме придружи де Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Оплакване: Един месец ходене по мъките с пунтозавъра. Ремонт на ГНП, не карах и 2 дни и се скапа и хидравликата, на всичкото от горе изтече гаранцията на Ксенона и угасна.Не е тук мястото, но от къде мога да намеря шаблон за пасване на стрелките на арматурното табло на пунтото мк2Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:Оплакване: Един месец ходене по мъките с пунтозавъра. Ремонт на ГНП, не карах и 2 дни и се скапа и хидравликата, на всичкото от горе изтече гаранцията на Ксенона и угасна.Не е тук мястото, но от къде мога да намеря шаблон за пасване на стрелките на арматурното табло на пунтото мк2FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплаквам се и то якооо,някалъв тир хвърли камъче и ми пукна стъклото,разпределителния вал ми е за смяна,лака на предния капак ми замина-пастирах но стана по зле,някоими открадна халогена и то десния поне 2 та да бяха зели баси,от 3,4 дни ми свети чека на омрело,счупи ми се седалката,акомулатора здаде багажа.Кажете ми тва са кво е ???Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар