Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам една мизерна кутия, още даже не е тапицирана, ама ще свърши работата.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хвалене

Хвалене - Това дето ми висеше отдолу на колата са били тръбичките за гориво, закачиха ми ги.Оплакване - Колата е като жената, колкото повече и се втелясваш - толкова повече иска да я глезиш.
      Независима! Белисима... с BRAVisima
      ТД100, 1.9

Коментар

Оплаквам се:днес се разочаровах много от човек, който ми беше близък ине че се хваля, но съм благодарна , че в такива моменти имам добри приятели, които връщат усмивката на лицето и доброто настроение

Коментар

blondi_74 написа:
          Оплаквам се:днес се разочаровах много от човек, който ми беше близък ине че се хваля, но съм благодарна , че в такива моменти имам добри приятели, които връщат усмивката на лицето и доброто настроение
          Лошото е ,че понякога се получават такива неща...И най-гадното е ,че стават когато най-малко ги очакваш и тогава ,когато имаш нужда от тези хора...Но животът е такъв...И аз много съм се разочаровал от хора ,на които съм имал доверие ,и вече вярвам на поговорката ,че имам приятели и познати...Горе главата ,пий още едно кафе с уиски и ще позабравиш...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
            blondi_74 написа:
            Лошото е ,че понякога се получават такива неща...И най-гадното е ,че стават когато най-малко ги очакваш и тогава ,когато имаш нужда от тези хора...Но животът е такъв...И аз много съм се разочаровал от хора ,на които съм имал доверие ,и вече вярвам на поговорката ,че имам приятели и познати...Горе главата ,пий още едно кафе с уиски и ще позабравиш...
            Абсолютно си прав, точно когато си мислиш,че живота е прекрасен и се намира някой да ти срине мечтите, все си повтарям че този път ще съм подготвена и все не успявам, все пак вярвам в равновесието в природата, че не може да има само добро или само лошо..редуват се ..като кафетата

Коментар

blondi_74 написа:
              Абсолютно си прав, точно когато си мислиш,че живота е прекрасен и се намира някой да ти срине мечтите, все си повтарям че този път ще съм подготвена и все не успявам, все пак вярвам в равновесието в природата, че не може да има само добро или само лошо..редуват се ..като кафетата
              Да се оплача че при мен равновесието нещо не излиза: първо порблеми с най-близкия човек при това в продължение на няколко месеца, после си треснах колата, тъкмо я ремонтирах и окончателно се разделихме при това със скандал, а тези дни пък един циганин с рено клио ми удари колата и избяга.За равновесие не знам колко хубаво нещо трябва да ми се случи след тези отрицателни

Коментар

оплаквам се 1 месец съм само втора смяна, ще търпя критика пак хваля се след 1 месец ще съм отпуска :Dilkor човек се намира макар и по трудно кола се оправя ти да си жив и здрав

Коментар

Колеги сънувах, че ми светва една мн интересна лампичка на таблото, имаше 2 човечета, бяха разделени с една черта отвесна и отдоло имаше едина хоризонтална и един полукръг Това е оплакване, защото това е отражение от тракащото нещо по окачването. Днес си взимам 2 тампона на стаб, щанга и да видим какво ще стане.
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ilkor написа:
                    blondi_74 написа:
                    Да се оплача че при мен равновесието нещо не излиза: първо порблеми с най-близкия човек при това в продължение на няколко месеца, после си треснах колата, тъкмо я ремонтирах и окончателно се разделихме при това със скандал, а тези дни пък един циганин с рено клио ми удари колата и избяга.За равновесие не знам колко хубаво нещо трябва да ми се случи след тези отрицателни
                    Иди на кръчма с приятели, действа освежаващо , стига компанията да е добра, има една мисъл, която е подходяща за подобни ситуации :" Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро "

Коментар

Така е То по лош избор от този едва ли можех да направя - тъй че мислълта важи с пълна сила Между другото бившата точно това ми подвикна за финал (с леко избила пяна на устата) - кво правиш при мен - върви при приятелите си И това бе от редките пъти когато беше права

Коментар

blondi_74 написа:
                        Хората станаха лоши,тази прословута криза се отразява зле на всички.Но някои преиграват и се опитват да оправдаят собствените си безхаберие,некадърност и мързел.Днес ме разочарова приятел,с който съм навъртял стотина хиляди километра по пътищата на Германия и Италия.Изкарвахме много добри пари. Опита се да ме лъготи за 40-50 евро.Халал да са му.Със здраве да си ги харчи.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

хвалба: реших да пропътувам половин СФ за някоя неделна среща, стига някой да се навие да ме придружи де Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Оплакване: Един месец ходене по мъките с пунтозавъра. Ремонт на ГНП, не карах и 2 дни и се скапа и хидравликата, на всичкото от горе изтече гаранцията на Ксенона и угасна.Не е тук мястото, но от къде мога да намеря шаблон за пасване на стрелките на арматурното табло на пунтото мк2
                            Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Марто написа:
                              Оплакване: Един месец ходене по мъките с пунтозавъра. Ремонт на ГНП, не карах и 2 дни и се скапа и хидравликата, на всичкото от горе изтече гаранцията на Ксенона и угасна.Не е тук мястото, но от къде мога да намеря шаблон за пасване на стрелките на арматурното табло на пунтото мк2
                              Мали братле не,че нещо,ама си жив за оплакване!Имам и аз за хвалба и оплакване:Имам любим човек до себе си!Оплаквам се:Момента е голяма криза!Все пак се нагаждаме някак си!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се и то якооо,някалъв тир хвърли камъче и ми пукна стъклото,разпределителния вал ми е за смяна,лака на предния капак ми замина-пастирах но стана по зле,някоими открадна халогена и то десния поне 2 та да бяха зели баси,от 3,4 дни ми свети чека на омрело,счупи ми се седалката,акомулатора здаде багажа.Кажете ми тва са кво е ???
                                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                                .

Коментар

Working...
                                X