Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ние сме толков долно племе, че няма накаде повече
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

има песове, един спи само под мойто Марче та се майтапя, че е живата ми охрана

Коментар

Когато купих колата и надраха задния калник точно до капачката на резервора, после страничните врати и капака в улейчето както казвам аз.

Коментар

Да се похваля - прибрах се! Мнооо яко турне! Оплакване - разгони ми се фамилията от път! Тая Португалия е на гъза на географията. Хвалба - днес пред "Ал. Невски " ни посрещна екип на БНТ и им изпяхме 2 парчета. :D Който иска - утре може да гледа сутрешния блок между 9 и 9.30.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

събирай сили за следващото пътуване

Коментар

Цял Созопол и няма човек къде да спре колата си на нормално място и безплатно без да му я задигне паяк.Естествено всички с А регистрация си стоят и не ги вдигат (Нищо лично към жителите на Бургас).В крайна сметка си платих 4 лв. за 2 часа на паркинг.После нека говорят по новините,че туризма не върви и сезона е слаб.Сами си гонят туристите. Това е вид оплакване.За хвалене май няма.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                Цял Созопол и няма човек къде да спре колата си на нормално място и безплатно без да му я задигне паяк.Естествено всички с А регистрация си стоят и не ги вдигат (Нищо лично към жителите на Бургас).В крайна сметка си платих 4 лв. за 2 часа на паркинг.После нека говорят по новините,че туризма не върви и сезона е слаб.Сами си гонят туристите. Това е вид оплакване.За хвалене май няма.
                не ти ли стига толкова море бе
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

хваля се :ходих в сливен на среща и после на шипкаа днес в пловдив

Коментар

Днеска ме убиха направо, на 7мо място съм бил в класацията на най-активните спамери, ааааааааааааа участници де .... - хвалбаУтре съм на работа - опакване
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:Тия двамата от горните постове ми омръзнаха!Хвалене:Два дена обикалям с тях по градове и паланки ю бре курорте!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване - тоя от горния пост, от 2 дена гъби бере и нищо не почерпи.Хвалба - май лятото сега започва.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ха сега да се похваля-най-накрая вече имам стикери на форума.Много им се кефя, направо са си правени за колицата....Оплаквам се- денят след финала на световното трябва да се обяви за почивен...мн. ми се спи

Коментар

мисля да напускам работа и да се захвана по-сериозно с дипломната си работа... То се е видяло, че от работа пари не се изкарват... е, може но по-нататък като се натрупат знания и умения...
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

Irka_fihi написа:
                              hvalba- v portugaliq sum!!!mnogo e got tuk!!!oplakvane- izturvah sre6tata v kiten!Писането на кирилица е задължително! Модераторски екип на fiat-bg.org
                              Близко до ума е, че за да го напиша на латиница, съм нямала избор, но нищо, евалла на будния и съвестен гражданин, изпитал голяма нужда ... да ме докладва!А сега да се похваля (на кирилица) - вчера беше страотен ден - след връщането на родна земя, пих кафе с приятели, после на форумска среща на Пийпълс, после на форумска среща на Витоша,направихме една бърза сладкарница в Бояна и завършихме разходката в парка, от който тръгнахме. Дет’ се вика - затворихме цикъла.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

А аз да се оплача: скъсаха ме на изпита.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X