Да се оплача:От утре до 30.06.2010 работната седмица е съкратена.Всеки четвъртък платена всеки петък неплатена отпуска.Ще работя 3 дни .....заплатата слиза надоло Голям т@шак!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Стига сте ревали, поне имате работа!Аз не стига, че си гледам детето и взимам огромната сума от 240лв., ами сега фирмата ми фалира и ще ми спрат и тия пари!
Как ще ти ги спрат бре? Та нали тея ти ги дава държавата, а не фирмата. За първите 410дни немогат да ти ги спрат. След малко ще пиша за другата част от майчинството какво става.
Ми ей тъй! Водя се съкратена, а обещетения се плащат 410 дни! Малко след навършването на годинка на детето, а Калина на 16.04 ще я навърши.Тия 410 дни се плащат независимо откога си съкратена, а не от момента на съкращението. Поне това разбрахме из разните счетоводни форуми.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплаквам се: утре колата влиза в бокса за смяна на предни тампони.Оплакване: съединителя и той е тръгнал, ама ще издържи още малко.Оплакване: часмака ми умря отвсякъде.Оплакване: искам да си сменям работата, ама никой не търси сега ел.инженери.Хвалене:няма какво за сега
Колежката е регистрирана в далечната 2008г. + това си стои по цял ден вкъщи и се чуди ко да прай, та така се трупат 2000 мнения. Ко са гневиш, бе другарю Иванов? Кой те разлюти така?
Ванга
Колежката е регистрирана в далечната 2008г. + това си стои по цял ден вкъщи и се чуди ко да прай, та така се трупат 2000 мнения. Ко са гневиш, бе другарю Иванов? Кой те разлюти така?
Клиент който най-скоро време ще превърна в пациент.Тва се със хора съм работил и са редки случаите в които някой успява да ме изкара извън нерви,ама тоя успява само с държанието си.Три пъти му обяснявам как,защо и колко ще му струва оборудването на магазинът.Днес ми пристига с един надменен тон и със реплики от типът"Аз всичко знам,ти на мен не ми обяснявай".В рамките на 30 минути три пъти смени това което уж знаеше и искаше и впоследствие се върна още два пъти в магазина да му обяснявам кое как и защо.И най-лошото е че тепърва започва и ще се наложи да се видим още няколко пъти.Май ще трябва да мина на валерианови капки.
Я да се похваля-жената почна работа след четири месечно търсене.Дано малко поотпусна колана,че въздух не ми остана.И още една хвалба-маи ще взима и 120 лв от държавата,защото е на работа,а малкия няма 2 год.А дано да се опрявят нещата най-накрая.
Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може.
Ванга
Коментар