Здравейте Колеги,Питам тук, понеже вече "изрових" какви ли не софтуерни приложения за Дистанционно за Лаптоп/РС.Искам да уточня, че дистанционното работи перфектно като хардуер. Произведено от Х10 (каквато и фирма да е това ) Малко повече са Хардуера на Дистанционното:Води се RF MCE Remote Control; Model OR0536 + RF MCE Remote Control Receiver или поне за мен разбирането е че се води Wifi Remote Control - може да бъркам.... не знам?!MCE е ясно какво е - Win Media Center Edition, само, че аз искам да го подкарам на XP Pro......Та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с софтуер или да има някакво решение на моя проблем?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софтуер за Дистанционно на Лаптоп/PC?!
Collapse
X
-
Re: Софтуер за Дистанционно на Лаптоп/PC?!
piftho написа:Здравейте Колеги,Питам тук, понеже вече "изрових" какви ли не софтуерни приложения за Дистанционно за Лаптоп/РС.Искам да уточня, че дистанционното работи перфектно като хардуер. Произведено от Х10 (каквато и фирма да е това ) Малко повече са Хардуера на Дистанционното:Води се RF MCE Remote Control; Model OR0536 + RF MCE Remote Control Receiver или поне за мен разбирането е че се води Wifi Remote Control - може да бъркам.... не знам?!MCE е ясно какво е - Win Media Center Edition, само, че аз искам да го подкарам на XP Pro......Та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с софтуер или да има някакво решение на моя проблем?Благодаря предварително.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Стигам до момента, че подкарвам само сякаш щракам със стелките на клавиатурата и имам бутон ОК = Enter нататък като си пусна BS Player например съм мъртвец Поне един Tab да имаше да мога да движа по копчетата на Плейъра ....... а забравих и Звука мога да усилвам и намалявам но само на Win-а, а не на BsPlayer-aSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
piftho написа:Стигам до момента, че подкарвам само сякаш щракам със стелките на клавиатурата и имам бутон ОК = Enter нататък като си пусна BS Player например съм мъртвец Поне един Tab да имаше да мога да движа по копчетата на Плейъра ....... а забравих и Звука мога да усилвам и намалявам но само на Win-а, а не на BsPlayer-aAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Моето се гаври с мен, Уйнамп-а му компандва само коя песен искам да пусна, нито звук, нито нищо. Само на Win-a, и се дразня. И така става, но ми се иска повече все пак оставам с 95% неизползваеми компчета, а КМ плейър не съм използвал досега и явно ще трябва да опитам. Може пък да станеSkoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
piftho написа:Стигам до момента, че подкарвам само сякаш щракам със стелките на клавиатурата и имам бутон ОК = Enter нататък като си пусна BS Player например съм мъртвец Поне един Tab да имаше да мога да движа по копчетата на Плейъра ....... а забравих и Звука мога да усилвам и намалявам но само на Win-а, а не на BsPlayer-aSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Благодаря ти за отговора.Моя проблем е, че използвам VPN и не зная дали ако си инсталирам тази версия MCE ще мога да изполвам въпросния VPN.Това е моето опасение. Но огромна ли е разликата между Pro и MCE, че не ми се търсят наново програми, боклуци и т.н.Skoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
piftho написа:Благодаря ти за отговора.Моя проблем е, че използвам VPN и не зная дали ако си инсталирам тази версия MCE ще мога да изполвам въпросния VPN.Това е моето опасение. Но огромна ли е разликата между Pro и MCE, че не ми се търсят наново програми, боклуци и т.н.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не, не беше нужно да ми казваш отново, но благодаря все пак за уточнението.Питах пак, защото ме убеждаваха, че VPN на MCE нямало а аз не можех да повярвам, но сега съм убеден.A този софтуер проработи ВО (uICE)! Доволен съм, ако проявя някаква друга глупост пък може и да преинсталирам, но засега не ми се занимава.Благодаря на Всички Ви за проявеното разбиране и търпение и помощ.Поздрави.Skoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
piftho написа:Не, не беше нужно да ми казваш отново, но благодаря все пак за уточнението.Питах пак, защото ме убеждаваха, че VPN на MCE нямало а аз не можех да повярвам, но сега съм убеден.A този софтуер проработи ВО (uICE)! Доволен съм, ако проявя някаква друга глупост пък може и да преинсталирам, но засега не ми се занимава.Благодаря на Всички Ви за проявеното разбиране и търпение и помощ.Поздрави.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар