Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С кола зад граница

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    liverpool235 написа:
    Значи щом колата не е на твое име ми е необходимо да извада пълномощно след като трябва да излезам ивън БГ.. Това не го знаех.Ае зелената карта се сетих,че ми трябва ама за пълномощното не се сетих..
    Ти имаш по-голям проблем ... Ако отворят багажника и видят оня труп там ... едва дали ще минеш
    Да бе.. Ти представяш ли си да тръгна с тоя багажник дето побирам само папката си за лекции извън БГ с 4 човека..Макар,че ако имаше Метанстанции по пътя не бих се замислил да тръгна,но нямаа уви. Ще ходиме с един бърз гоуф :D
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Давам Пунтиака за 200 лева на ден И още 100 за амортизация :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Давам Пунтиака за 200 лева на ден И още 100 за амортизация :D
        Тихо с тая сапунерка..
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Който присъства - видя чия е сапунерката :D Няма нищо иначе ... на 200 метра, 20 метра са си почти нищо бре :D Аре стига сме се разправяли, че ще ни изпогонят тука за спам ... Ако искаш да се погавря малко с тебе ми се обади - винаги ми е весело
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

А при напускне на страната проверяваха ли номера на колата е системата...губи ми се този момент а толкова много да съм излизал...а не ми се разкарва до Румъния за спорта
            Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Зависи от къде напускаш страната.Ако е към страна в ЕС (Гърция или Румъния), на границата гледат единствено личните карти. Нищо друго. Излизал съм с кола, която не е била на мое име, и не са ми искали абсолютно нищо. Дори и документите на колата не искат.Ако е към друга страна обаче (Македония, Сърбия, Турция), искат всичко. Особено ако колата е на фирма - пълномощно от собственика на фирмата, в което изрично да пише, че ти се позволява да напуснеш страната с автомобила. Нотариално заверено. Предполагам, че ако е на чуждо име колата - аналогично пълномощно ще искат.

Коментар

Интересна информация ... значи съвсем спокойно мога да си изляза през Дуранкулак без много документи и после на Румънско-Унгарската граница никой не може да ми каже нищо ....
                Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Immortal написа:
                  Зависи от къде напускаш страната.Ако е към страна в ЕС (Гърция или Румъния), на границата гледат единствено личните карти. Нищо друго. Излизал съм с кола, която не е била на мое име, и не са ми искали абсолютно нищо. Дори и документите на колата не искат.Ако е към друга страна обаче (Македония, Сърбия, Турция), искат всичко. Особено ако колата е на фирма - пълномощно от собственика на фирмата, в което изрично да пише, че ти се позволява да напуснеш страната с автомобила. Нотариално заверено. Предполагам, че ако е на чуждо име колата - аналогично пълномощно ще искат.
                  Така е на гръцката и румънската граница никакви документи на колата не са ми искали, но не са ме спирали и ченгета там(Гърция и Румъния), та не знам те какво ще искат.
                  brava 1.6_v16 elx

Коментар

Working...
                  X