Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С кола зад граница
Collapse
X
-
Който присъства - видя чия е сапунерката :D Няма нищо иначе ... на 200 метра, 20 метра са си почти нищо бре :D Аре стига сме се разправяли, че ще ни изпогонят тука за спам ... Ако искаш да се погавря малко с тебе ми се обади - винаги ми е веселоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Зависи от къде напускаш страната.Ако е към страна в ЕС (Гърция или Румъния), на границата гледат единствено личните карти. Нищо друго. Излизал съм с кола, която не е била на мое име, и не са ми искали абсолютно нищо. Дори и документите на колата не искат.Ако е към друга страна обаче (Македония, Сърбия, Турция), искат всичко. Особено ако колата е на фирма - пълномощно от собственика на фирмата, в което изрично да пише, че ти се позволява да напуснеш страната с автомобила. Нотариално заверено. Предполагам, че ако е на чуждо име колата - аналогично пълномощно ще искат.
Коментар
-
Immortal написа:Зависи от къде напускаш страната.Ако е към страна в ЕС (Гърция или Румъния), на границата гледат единствено личните карти. Нищо друго. Излизал съм с кола, която не е била на мое име, и не са ми искали абсолютно нищо. Дори и документите на колата не искат.Ако е към друга страна обаче (Македония, Сърбия, Турция), искат всичко. Особено ако колата е на фирма - пълномощно от собственика на фирмата, в което изрично да пише, че ти се позволява да напуснеш страната с автомобила. Нотариално заверено. Предполагам, че ако е на чуждо име колата - аналогично пълномощно ще искат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар