Колеги, понеже съм голям шофьор, вчера подпрях един стълб за улично осветление. За това имам и тема в раздел "купува" за лайсна 5-та врата. Сега имам питане относно цвета на боята на колата. Къде в София може да ми го определят, как се определя и евентуално може ли да се направи във флакон? Цвета е син металик. Идеята ми е за по-лесно пръскане от моя страна, все пак няма да дам 100 лв. на някой специалист, при условие че това са 5% от стойността на корубата ми. Благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намиране на цвят (номер) боя по каталог или еталон?
Collapse
X
-
Боя по каталожен номер може да се направи и бутилира във флакон.Цената явно зависи от къде и от марката на използваните бои ~ 12-15 лв. са ми казвали.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
nikolce написа:trace написа:Ако Овча Купел ти е близо, ще те заведа да ти направят боя.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Стана ми интересно... Виждал съм, че след нанасянето и изсъхването на боята се нанася и един слой лак, който придава гланц.Ако боята се приготви във флакон /предполагам, че става въпрос за флакон под налягане/, след това как се нанася лаковото покритие. Или може би се лъжа...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Стана ми интересно... Виждал съм, че след нанасянето и изсъхването на боята се нанася и един слой лак, който придава гланц.Ако боята се приготви във флакон /предполагам, че става въпрос за флакон под налягане/, след това как се нанася лаковото покритие. Или може би се лъжа...Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
ventsi79 написа:cs_aleksandar написа:И в горубляне знам един,баща ми там си прави за форда на флаконFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Ако това може да бъде полезно на някого - прилагам прикачен файл:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар