Колеги, утре ще гледам една Брава нов внос, и имам няколко въпроса.1.Каква е цената на транзитните номера? Преди две години беше 35 лв.2.Може ли да се направи гражданска за три месеца и след регистрацията с БГ номера да се продължи да се кара с нея и да се подновява, или се прави само за месец и след пререгистрация се прави друга?3.Каква е цената на едномесечна гражданска отговорност?4.Колко ще е екотаксата Брава JTD 105 ’00?5.При външна температура от 3-4 градуса климатроника включва ли?Ако отговора е да, то при това променят ли се оборотите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за транзитни номера, ГО и още нещо ...
Collapse
X
-
1. Последно миналата година цената все още си беше такава на временните номера.2. Може да си направиш ГО за три месеца и после с добавък към полицата ще ти добавят постоянния номер.3. Не знам цена, не знам и да има едномесечна ГО 4. 190 BGN 5. Да включва се и да променят се оборотите към по-ниски и колата върви като спъната== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
По т.2 подкрепям Слав.НА гражданската се пише само номерът на рамата, без номера. После като регистрираш колата се дописва номера.Делтата беше така - в Дупница направиха гражданската, а после при следващата вноска (която направихме в Ямбол) дописаха номера.т.3 - НЯМА едномесечна ГО. Винаги е с минимум 1 година срок, и ако е на вноски - минимум за 3 месеца до следваща вноска.
Коментар
-
ventsi79 написа:Относно едномесечната гражданска-джамбазина каза че можело за транзитните номера?!?А за оборотите са ми казвали че на дизела не се усещало, докато на бензин/газ е очевадно.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ventsi79 написа:Относно едномесечната гражданска-джамбазина каза че можело за транзитните номера?!?А за оборотите са ми казвали че на дизела не се усещало, докато на бензин/газ е очевадно.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Re: Въпрос за транзитни номера, ГО и още нещо ...
ventsi79 написа:...4.Колко ще е екотаксата Брава JTD 105 ’00?5.При външна температура от 3-4 градуса климатроника включва ли?Ако отговора е да, то при това променят ли се оборотите?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Компресора при такива температури не охлажда, а изсушава.Моят се включва чат-пат при автоматичен режим до температури над -3 градуса. Ако го спра, стъклата за секунди се запотяват до непрозрачност.Определено се усеща и на дърпането, и на разхода на гориво Няма начин да се включи компресора при температури под -3 градуса, ни ръчно, ни автоматично. Поне при климатрониците от тип Делта/Дедра/Темпра/Крома. Управлението при Браво/Брава е различно, за там не мога да кажа.
Коментар
-
Имам същата Брава. Първо тя няма климатроник, а автоматичен климатик. При охлаждане ръчно се включва компресора, при отопление "топлото" идва от радиаторчето, а компресора не се включва. Не зная при тези температури дали можеш да накараш компресора да се включи на охлаждане, но дори и да стане, това толкова малко влияе на оборотите и мощността на автомобила, че едва ли ще го усетиш. Имам и бензинова Брава 1,4 12V, която при включен компресор не само си мени оборотите, но и трудно върви. При дизела това нещо го няма.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар