Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към колегите от Пазарджик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба към колегите от Пазарджик

Ровя из мобилето и попадам на тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...324&f1=details. Изпитах непреодолимо желание да се сдобия с ръчката за автопилота, звъннах, и ме оферираха с цена 80 лв. Та молбата ми е ако някой има път към въпросната морга да хвърли едно око и да ме информира в какво състояние е ръчката (намира се под лоста за мигачите), пък ако може да я спазари за по-малко направо да я взима, разликата до 80 лв я доплащам за услугата . Моргата се намира тук http://avtomorga-zis.com/contacts. Съвсем сериозен съм и почерпката е гарантирана.
    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
    Ex: Brava 1.6 1997
    Ex: Puntо 1.1 1994

Май това трябва да е ръчката . Беше много прашасала, позабърсах я и изглежда здрава. Пробвах бутона On/Off и другия до него. Единият като го врътнеш, после сам се връща, а другият просто се превключва между двете положения. Не знам дали това е нормалното им действие. А копчето Res има съвсем малък ход и не мога да преценя дали е наред. От цената не отстъпва - 80 лв. Дано ти свърши работа тази информация.
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ей, много благодаря! Изглежда наред и смятам да го купя. Сега трябва да намеря време да ходя до Пазарджик...пък време няма. Още веднъж благодаря, почерпката я имаш!

Коментар

Няма проблем. Важното е да свършим работа и да сме си полезни .

Коментар

snake написа:
          Май това трябва да е ръчката . Беше много прашасала, позабърсах я и изглежда здрава. Пробвах бутона On/Off и другия до него. Единият като го врътнеш, после сам се връща, а другият просто се превключва между двете положения. Не знам дали това е нормалното им действие. А копчето Res има съвсем малък ход и не мога да преценя дали е наред. От цената не отстъпва - 80 лв. Дато ти свърши работа тази информация.
          Така е колега ... вътрешният бутон има положения ON и OFF, а вътрешният + и -, който служи за увеличаване, намаляване на скоростта и задаването й.Бутонът RES наистина има малък ход По всичко личи, че работи както трябва ... обикновено няма какво да им се прецака на темпоматите, освен бутоните на съединителя и спирачката.BTW: Виждам, че Стило-то има сензор на предното стъкло за дъжд. Може ли да ми направиш 1-2 снимки и да попиташ човекът срещу каква сума ще се раздели с него? :D Може заедно с Венци да се разходим събота или неделя до там, за да си вземем нещата :D
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Най-добре да се разходим до Пазарджик в събота, колегата snake свърши добра работа - поне знаем че обявата е реална и колата е там.

Коментар

Dodo 155 написа:
              ...BTW: Виждам, че Стило-то има сензор на предното стъкло за дъжд. Може ли да ми направиш 1-2 снимки и да попиташ човекът срещу каква сума ще се раздели с него? :D
              Да беше в града, можеше и да се разкарам втори път. Но на 10 км. от града, на колкото се оказа, че е въпросната автоморга, нали се сещаш, че няма да стане :D .

Коментар

То няма и нужда вече - оказа се че сензора за дъжд на Стило не става за Алфа 147. Аз пак да благодаря за вчера.

Коментар

Working...
                X