Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покер чипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покер чипове

Здравйте колеги!Напоследък с аверите се запалихме по покера, ама само игра на PC..няма интрига.От друга страна пък не ни се залагат истински пари.Та на въпроса..Търся си покер чипове,ама ако е възможно да мина най-тънко 70 лв за чипове не мога да дам,та питам някой ако има представа,дали знае някакви ментета до към 10лв (но не 20 бройки комплекта) дали могат да се намерят някъде. Или пък дали някой дърводелец може да ми направи около 300 кръгчета ( тънки и лакирани,за да няма трески) и съответно да ги боядисам в различните цветове) и дали това ще излезе евтино.Вие какво залагате при игра на маса?
    Punto 1.2 75hp '95

И аз играя с приятелчетата. Само че ползваме комплект чипове - имам 2-ма приятели - това им подарихме за рождените дни. Пък и кво - ако съберете всеки по 10 лева, или пък някой има рд скоро - ето ти идея за подарък На единия даже му подариха цял огромен куфар с комплект за покер - мисля, че беше около 100 лева. И ние не играем с пари - само с чипове.
    Браво 1.6 16v 1996
    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Идеята е,че са стиснати моите авери,всеки иска да мине тънко
      Punto 1.2 75hp '95

Коментар

В такъв случай остава варианта с подарък за рд Не вярвам и за подарък да се стискат )) Иначе за 10-20 лева - трудна работа Не мога да ти помогна лично аз Успех в покера
        Браво 1.6 16v 1996
        Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Продават разни детски рулетки. Вътре чипове колкото щеш.

Коментар

svilens написа:
            В такъв случай остава варианта с подарък за рд Не вярвам и за подарък да се стискат )) Иначе за 10-20 лева - трудна работа Не мога да ти помогна лично аз Успех в покера
            Колега,вие колко човека с колко чипове играете?
            Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Ами събирали сме се по 7-8-9 човека. Но покер сета беше цял куфар - точната бройка не мога да ти кажа, но стигнаха за всички - даже останаха, след като си раздадохме нормален брой чипове.
              Браво 1.6 16v 1996
              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Събирайте жълти стотинки, с 10 лв ще се зариете.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Кутийка кибрит е 5 стотинки, вътре има поне 50 клечки :D

Коментар

Working...
                  X