Понеже днес с един приятел си отседяхме в задръстването по бул. Европа, та имах възможност да се насладя на пейзажа. Това е в София, кръстовището на бул. Европа и Околовръстното, т.е. международен път Е80!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грейна слънце, а с него и ямите!
Collapse
X
-
CeCko2 написа:Някой колега да каже как е в Бургас... Лятото нямаше никави дупки, на драго сърце бих ги номинирал за град с най-добри пътища в БГ... След зимата не знам как е...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
jordan85 написа:donnna написа:willow75bg написа:Тук при нас в града на Панорамата, пътищата заприличаха на боиното поле на битката за Плевен през Турско робство.Оня ден дупките ги запълниха с филц,а днес пак всичко си е изровено само дето има и пръсната мизерия по улиците.За какво да им плащам данъци,ще си купя носачи, биалетки и тем подобни.Баси оправията.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
2,2 млрд лв ще отидат за магистрали ===> ако всички пари утиват там = 1000км магистрали ! 1км. магистрали = 2 млн.лв (само за справка с последния завършен ЛОТ ) Всичко това с ЕВРОПАРИ. С прости сметки излиза,че 500 м-1 млн лв.===>50 метра се равняват на 100 000 лв.Егати скъпите заплати,асфалт,техника и прочие!!!! don’t knowdonna написа:мтого пъти съм казвал и пак ще го кажа - много ни е бедна държавата и ни е много нисък стандарта - това е причината за всичко.... а и още нещо - всеки гледа да се прави на Хитър Петър или на Андрешко... ама това е в следствие на немотията и ниския стандарт...Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
...
willow75bg написа:Тук при нас в града на Панорамата, пътищата заприличаха на боиното поле на битката за Плевен през Турско робство.Оня ден дупките ги запълниха с филц,а днес пак всичко си е изровено само дето има и пръсната мизерия по улиците.За какво да им плащам данъци,ще си купя носачи, биалетки и тем подобни.Баси оправията.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Не знам вие какво ревете от другите градове,тук в Търново положението е просто невероятно...Няма такива трапове,няма такова трошене София - Варна е заприличал на отсечка от рали дака Сега да разкажа една случка: Сняг вали на парцали,целия път бял,само едно петно черно се подава по средата на кръстовището. Наближавам си и гледам-поредната дупка...част от асфалта се срутил и май тече вода... След половин час пак минавам ,вече копаят с трактор(багер) на мястото и си казвам,ето я поредната неравност после по пътя. Офиса ни е на 20 метра от мястото,спирам колата,качвам се горе от прозореца гледам какво се случва. С багера изкопаха огромен неформен трап с размери 2,50 на 3 и после влезе един с лопата на изкопае явно спукания твъбопровод. Пристигат репортери и надвесени над трапа взимат интервю интервю от междувременно втория влязъл в дупката. Снега продължава да си вали ....и така се суетиха до обяд,времето отпусна и мокрия сняг започна дасе превръща във вода. Изкопаната пръст,половината вече бе размита и разнесена от водата и минаващите коли(движението не бе спряно и всички заобикаляха мястото. Свършиха се те ония пенсионери работата(средната им възраст бе около 52-53 години) и колкото от пръстта,превърнала се в кал бе останала я насипаха отгоре и си тръхнаха!!! Няма тръмбоване,няма дори затъпкване с крака,сипаха две кофи КАЛ с багера и си тръгнаха! След половин час минаващите коли вече бяха образували коловози в калта през които и камион не може да се измъкне. Два дни стоя така,времето се стопли малко и дойдоха с един зил пълне с камъни ,по големи от юмрука ми. (такива камъни се спагат обикновено при строеж на пътища като най-долен слой,пред трошляка и асфалта) Изсипаха част от камънака,половината дори не уцелиха дупката,минаха два пъти със зила отгоре и пак си трънаха. И така до ден днешен,месец по-късно,по средата на булевард България на светофара на водното има едно петно около 2,5 на 3 метра ,което се заобикаля от колите и трилентовият път се е превърнал в двулентов Ямата си стои засипана с камъни(половината вече ги няма) и кал,образуваха се огромни коловози и всички като минават само се смеят или псуват,но на никой не му дреме,че това там олицетворява цялостното положение на държавата ни,това е то България!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ExGANDI написа:Е да бе... става... нали знаете "вълнението" по Цариградско. И уж щеше ББ да се справи, пък се оказа, че отново договора с фирмата е без гаранция и неустойка.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:willow75bg написа:Тук при нас в града на Панорамата, пътищата заприличаха на боиното поле на битката за Плевен през Турско робство.Оня ден дупките ги запълниха с филц,а днес пак всичко си е изровено само дето има и пръсната мизерия по улиците.За какво да им плащам данъци,ще си купя носачи, биалетки и тем подобни.Баси оправията.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
А аз се чудя има ли възможност АЗ като данъкоплатец - да осъдя директният изпълнител, а не Общината или там която агенция отговаря за пътищата. Щото аз си плащам соления и пресолен данък за МПС на община Варна, кмета наема някви цървули дето полагат водоразтворим асфалт, който след първия дъжд се "отмива". Аксаковския баир го правиха есента - ако трябва да му търсят едногодишна гаранция - асфалта там не изкара и 6 месеца - вече е "измит" от снега и първият още дъж - станал е на юфка, а на места - хем е нацепен, хем го няма...П.П. Може да нямаме пътища, но във Варна шефовете и на двете пътностроителни фирми имат Ламборгини-та, а дори единия шеф - някакъв извънземен SUV - може би H3...П.П2: По оная картинка по-горе, при цена от 2.2 милиона лева - калкулираната печалба е "само" 154 000лв... мда...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:А аз се чудя има ли възможност АЗ като данъкоплатец - да осъдя директният изпълнител, а не Общината или там която агенция отговаря за пътищата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар