Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грейна слънце, а с него и ямите!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вместо човека,по добре камиона да беше дал назад сигурно ще има по голям ефект!
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

krasio_79bs написа:
      Ето и видео как се кърпят дупки.http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=384566
      Важното е, че парите са усвоени!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Г-н Борисов беше споменал публично,че европарите ще бъдат размразени по всички 7 оперативни програми и 2,2 млрд лв ще отидат за магистрали ===> ако всички пари утиват там = 1000км магистрали ! 1км. магистрали = 2 млн.лв (само за справка с последния завършен ЛОТ ) Всичко това с ЕВРОПАРИ. С прости сметки излиза,че 500 м-1 млн лв.===>50 метра се равняват на 100 000 лв.Егати скъпите заплати,асфалт,техника и прочие!!!!

Коментар

Аз днес на работната си кола Рено еспеис скъсах преден ляв амортизатор до гр.Белене, щях да излетя от пътя то дупки е меко казано. Едвам го закрепих да се прибера че гумата потъна в калника.
          Обичам си работата.

Коментар

Имам чувството, че в София вече пътищата са по-лоши и от Врачанските, които по лични наблюдения до скоро оглавяваха класациите.
            Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi

Коментар

Мене вече ме мислят за луд .. Редовно си псувам сам в колата като нацеля някой кратер ... :D То дупки,дупки ама чак па толкова ...

Коментар

Тук при нас в града на Панорамата, пътищата заприличаха на боиното поле на битката за Плевен през Турско робство.Оня ден дупките ги запълниха с филц,а днес пак всичко си е изровено само дето има и пръсната мизерия по улиците.За какво да им плащам данъци,ще си купя носачи, биалетки и тем подобни.Баси оправията.

Коментар

willow75bg написа:
                  Тук при нас в града на Панорамата, пътищата заприличаха на боиното поле на битката за Плевен през Турско робство.Оня ден дупките ги запълниха с филц,а днес пак всичко си е изровено само дето има и пръсната мизерия по улиците.За какво да им плащам данъци,ще си купя носачи, биалетки и тем подобни.Баси оправията.
                  ей тъй някой като каже - защо ги плащам тези данъци...колега, я ми кажи ти какви данъци си платил миналата година - ама честно!!!
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    willow75bg написа:
                    ей тъй някой като каже - защо ги плащам тези данъци...колега, я ми кажи ти какви данъци си платил миналата година - ама честно!!!
                    Колега аз съм си платил всички данъци-ЧЕСТНО!!! и сега си имам право като колегата по горе да си недоволствам за какво ги плащам като улицтата ми прилича на лунен пейжаш аз не избягвам дупките край нас защото е невъзможно просто си избирам в коя да вляза
                    Peugeot 307 2.0i ГИ
                    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

В Ловеч нямаме дупки ... Е поне не такива големи и сериозни, положението е значително добре
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Е как ще имате като сте 5 човека на кръст, и като си имате и един Г-н Ганчев........той не позволява такива работи... Шегувам се!

Коментар

i4kin написа:
                          Е как ще имате като сте 5 човека на кръст, и като си имате и един Г-н Ганчев........той не позволява такива работи... Шегувам се!
                          Ами това за петте човека си е верно не мога да си кривя душата наистина града опразня А Г-н Ганчев не се занимава със пътищата. Той искаше да сглабят коли тука ама нещо не стана номера
                          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Във Велико Търново повечето главни пътища ... трагедия по Шекспир..аз вече заобикалям и се бавя с по 5-10 минути повече от нормално само и само да карам по по добър път и пак не го намирам добрия път :D трагедияяяяяяяяяя
                            Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

devailo написа:
                              Във Велико Търново повечето главни пътища ... трагедия по Шекспир..аз вече заобикалям и се бавя с по 5-10 минути повече от нормално само и само да карам по по добър път и пак не го намирам добрия път :D трагедияяяяяяяяяя
                              В цяло Търново карам на слалом, но всеки ден излизат нови и нови. Улицата под Ем.Станев не съм минавал с месеци!. Страх ме е да спирам и да включвам първа предавка, защото някой джигит може да ме нашие отзад.Скоро мисля да направя снимков материал и да ги постна тук и във Фейсбук групата по повод дупките във В.Търново.

Коментар

Някой колега да каже как е в Бургас... Лятото нямаше никави дупки, на драго сърце бих ги номинирал за град с най-добри пътища в БГ... След зимата не знам как е...
                                Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi

Коментар

Working...
                                X