Карнобат е града с най-много нови Ламборджини в България Миналата година бяха купени 4 броя, сив металик с много екстри.Тази година се появиха нови 4 броя, но червени и по-мощни. :D Страхотни са
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови Ламборджини, 8 броя !
Collapse
X
-
gdd55
-
Re: Нови Ламборджини, 8 броя !
street_vagabont написа:Карнобат е града с най-много нови Ламборджини в България Миналата година бяха купени 4 броя, сив металик с много екстри.Тази година се появиха нови 4 броя, но червени и по-мощни. :D Страхотни са
Коментар
-
Ламборджини
Сивите са от най-малките модели. Червените са по-големи, но всички са 4х4. Гумите им са Гудиър. Има климатик, със зелени стъкла, т.с. кабината прилича повече на стъклено яйце. Имат още мощно Hi-Fi, с по 4 колони . Максимална скорост 55км/ч. двигателите им са с по 50 и 68 к.с.. Цената на една бройка е ... като на нова Алфа Ромео 166 2.4 JTD.Няма да ги карат по нивите, но пак са за селскостопанска работа.Много красивиПродавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
Re: Ламборджини
street_vagabont написа:Сивите са от най-малките модели. Червените са по-големи, но всички са 4х4. Гумите им са Гудиър. Има климатик, със зелени стъкла, т.с. кабината прилича повече на стъклено яйце. Имат още мощно Hi-Fi, с по 4 колони . Максимална скорост 55км/ч. двигателите им са с по 50 и 68 к.с.. Цената на една бройка е ... като на нова Алфа Ромео 166 2.4 JTD.Няма да ги карат по нивите, но пак са за селскостопанска работа.Много красиви
Коментар
-
Простете за некомпетентността ми, но да попитам.Ламборгини марка на Фиат груп ли е?Не го ли купиха швабите.Иначе като съм ходил във Ванто трейд съм виждал от машините "НЮ ХОЛАНД", доста внушителни са.Един трактор работеше и мотора "мъркаше" като коте.Впечатли ме с меката си и спокойна работа.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ааа чак ся разбирам, аз отначало помислих че колегата се бъзика с първия си пост Иначе аз навремето като работех в Германия на едно пристанище там имаше трактор Ферари, който струваше милион и отгоре марки. Та туй чудовище си грабваше контейнери като бръмбар сламка и ги редеше един върху друг в 5 реда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар