Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на музикално CD - Judas Priest ( Nostradamus )

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Покупка на музикално CD - Judas Priest ( Nostradamus )

    Колеги, една консултация...Искам да си купя албума на Judas Prisesт - Нострадамус.И понеже искам да си го купя държа да бъде оригинален - стикери и т.н.Говоря за нормалния вариант само с 2 CD-та.Delux варианта с книга ми идва малко скъпо.Нещо обаче съм малко озадачен от големия марш в цените:Meloman.bg - 25.00лвKupi-cd - 35.00лвStore.bg - 47.00лвДали има някакъв шанс най-евтиния да е пиратски?След като държа да си го купя изобщо не ме кефи идеята да не е редовен.Иначе защо да го плащам когато вече съм го свалил от Zaminda и то в няколко варианта?
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

    #2
    След като ЦД-то се доставя по поръчка от САЩ, маржът може да идва от различните начини на доставка.А след като ще се доставя така или иначе от САЩ, защо не си го поръчаш направо от там? Или някой познат да ти го купи и донесе или изпрати...

    Коментар


      #3
      Ами не ми се занимава да ангажирам някой с такава дребна работа...Тези дни ще ходя до София и ще го потърся директно в някой музикален магазин.Обаче ми прави впечатление, че и трите места са с доставка.Чудя се чак толкова ли никой не си купува музиката вече
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

      Коментар


        #4
        Аз лично - честно да си кажа - не.Първо, музиката, която слушам напоследък я няма по магазините. И второ - има я в интернет Бих си купил музика, както едно време съм си купувал редовно. Но много лошо ни научиха с тези торенти... пък едно куче като веднъж се научи да яде екскременти, няма отучване А знам много добре, понеже и брат ми е музикант, че това си е жива кражба. Дръжте крадеца!

        Коментар


          #5
          И по същата причина все повече новата музика в независимо кой жанр става все по-голяма боза.Ако има достатъчно класен рок,който е и моя стил,бих си купувал с кеф оригинални дискове.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

          Коментар

          Working...
          X