Колеги, една консултация...Искам да си купя албума на Judas Prisesт - Нострадамус.И понеже искам да си го купя държа да бъде оригинален - стикери и т.н.Говоря за нормалния вариант само с 2 CD-та.Delux варианта с книга ми идва малко скъпо.Нещо обаче съм малко озадачен от големия марш в цените:Meloman.bg - 25.00лвKupi-cd - 35.00лвStore.bg - 47.00лвДали има някакъв шанс най-евтиния да е пиратски?След като държа да си го купя изобщо не ме кефи идеята да не е редовен.Иначе защо да го плащам когато вече съм го свалил от Zaminda и то в няколко варианта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на музикално CD - Judas Priest ( Nostradamus )
Collapse
X
-
Ами не ми се занимава да ангажирам някой с такава дребна работа...Тези дни ще ходя до София и ще го потърся директно в някой музикален магазин.Обаче ми прави впечатление, че и трите места са с доставка.Чудя се чак толкова ли никой не си купува музиката вечеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз лично - честно да си кажа - не.Първо, музиката, която слушам напоследък я няма по магазините. И второ - има я в интернет Бих си купил музика, както едно време съм си купувал редовно. Но много лошо ни научиха с тези торенти... пък едно куче като веднъж се научи да яде екскременти, няма отучване А знам много добре, понеже и брат ми е музикант, че това си е жива кражба. Дръжте крадеца!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар