А аз мислех че тука във Варна с Роската ( пак колега от форума ) попаднахме на голяма локва (което се намира на зеленчукова борса локвата на дължина си беши бая голяма а плитката част през която минахме стигаше над фаровите на Дачиа Логант ( тези дето са 7 месните дето си падат височки )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Югоизтока и Североизтока - под вода.
Collapse
X
-
bubachko
Esper написа:Това беше черен хумор.96 000 литра в секунда ми е далеч от всякакви представи за количество.Може би ще мога да схвана донякъде мащаба ако си представя, че изтича... ракияАко не се лъжа, тези старите оранжеви водоноски дето миеха улиците едно време са по 7 кубика (7000 литри)... Представи си как всяка секунда се изнасят на скорост / разтоварват 14 такива вдоноски... за такова количество цяла година не мож’ му наряза мезето...
Коментар
-
Утре се очакват много валежи. Канализацията в Бургас просто не действа вече. Бургаската гара е невралгичната точка. Колегите от канализацията бяха вдигнати на крак да почистват тамошните шахти за да понесат повече вода, но ако завалят дъждове и нивото на Вая и канала му към морето продължават да вдигат ниво - до утре се очаква да бъде заляна гарата, част от Александровска, Богориди и всичко около хотел Приморец.Положението никак не е розово. Пясъчните барикади временно спряха наплива на Вая, сега последното спасение е глината, която от обяд започнаха да слагат. За живущите в Манхатън - жална ни майкаПС: Квартал "Акации" е най - обременения от Вая квартал. Избиват подпочвени води и там. Лозев от Гражданска защита в Бургас заяви, че имало готовност за евакуация на хората от квартала
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Dimo_J написа:що пък жална ни майка бре колега недей така... какво ни липсва.. болница имама, полиция имаме, дискотеки си имаме, кафета-бол.. ко ше му е...малко почивка на никой няма да му е излишнаA17DTС/S
Коментар
-
Dimo_J написа:е-е-е-е-е че да няма само в центъра фурни и фирми за хляб.. тука в меден рудник поне 5 има... пък в краен случай като няма хляб минаваме на пържоли и така......то даже по добре така.A17DTС/S
Коментар
-
Околовръстното изглежда е вече затворено заради разлива срещу сервиза на Хонда. Сега се прибрах през Комлука, задръстването почваше от магазина на Дипломат. И докато бях покрай светофара за Созопол поне 4-5 минути нито една кола идваща от околовръстното не видях на хоризонта...P.S. А на Викторията на Каменицата по левче съм редовен клиентFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Околовръстното изглежда е вече затворено заради разлива срещу сервиза на Хонда. Сега се прибрах през Комлука, задръстването почваше от магазина на Дипломат. И докато бях покрай светофара за Созопол поне 4-5 минути нито една кола идваща от околовръстното не видях на хоризонта...P.S. А на Викторията на Каменицата по левче съм редовен клиентA17DTС/S
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ейййй,ма как с две приказки ма кандърдисахте за тия кръчми.В 20:00 часа взимам булката и бълдъзата и засядам на МерситоA17DTС/S
Коментар
-
Мда, околовръстното е било затваряно точно в най-големия трафик и са отбивали колите през Комлука. Задръстването в Комлука е започвало от стадион Черноморец и нито един умник не се е сетил да регулира светофара или най-малко да идат до таблото и да го пускат ръчно.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар