Околомръстното срещу сервиз Хонда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Югоизтока и Североизтока - под вода.
Collapse
X
-
Сервиза на ФИАТ зад пиацата срещу стадион Черноморец вече е залян с около 10 см. вода. Водата е излязла от коритото на канала от Вая към морето. Пътя за Г.Езерово вече е отрязан. Вая вече излиза от коритото си в участъка между разклона за Г.Езерово и спирката срещу Бриколаж. Отводнителните системи вече не играят. Този дъжд ще е-е мамата на всичко. Наистина става сериозно положението. Вчера, когато пусках темата ми се виждаха нещата по-розови, но вече НЦ. Силен вятър разбуни езерото и вълните му застрашително подронват и част от основите на пътната настилкаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Вая вече излезе и на пътя по околовръстното в посока Трапезица- Созопол. Шлюзовете на язовир Мандра преливат, а язовир Камчия прелива с 96 000 литра в секунда.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз се прибрах по-рано към 17, че не се знае знае ли се. Околовръстното срещу сервиза на Хонда може да се избягва, че беше малко море там, но правеха дига. Може би ще се заформят доста големи задръствания на светофара Созопол - Меден рудник, защото много хора са решили да минат през Комлука, а там светофара пуска по 5-6 коли и чакаш 2 мин после. По отсечката нагоре от светофара почти нямаше вода защото изпомпваха постоянно, но най-дясната лента беше цялата в пясък и на ями като лунен пейзаж. Може би освен евентуални задръствания проблеми засега няма.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Esper написа:ntodorov написа:Вая вече излезе и на пътя по околовръстното в посока Трапезица- Созопол. Шлюзовете на язовир Мандра преливат, а язовир Камчия прелива с 96 000 литра в секунда.A17DTС/S
Коментар
-
Esper написа:Това беше черен хумор.96 000 литра в секунда ми е далеч от всякакви представи за количество.Може би ще мога да схвана донякъде мащаба ако си представя, че изтича... ракияA17DTС/S
Коментар
-
Днес пътувах Стара Загора -Димитровград-Стара Загора, всичко около пътя е малки езера и язовири.Толкова вода не съм виждал от много време.П.П Колега Камчия не е с най-големия водосбор в България, най-голям такъв е язовир "Кърджали" , по спомен около 1800 кв.км и обем от над 500млн.м3Ако това има значение де!
Коментар
-
VesMil написа:Днес пътувах Стара Загора -Димитровград-Стара Загора, всичко около пътя е малки езера и язовири.Толкова вода не съм виждал от много време.П.П Колега Камчия не е с най-големия водосбор в България, най-голям такъв е язовир "Кърджали" , по спомен около 1800 кв.км и обем от над 500млн.м3Ако това има значение де!A17DTС/S
Коментар
-
Ситуацията в Ямбол също е тревожна.Ниският квартал Каргон е частично наводнен.Реката е достигнала вече почти върховете на дигите.Днес пътувах до Сливен - в района мото-крос полигона на Хаджи Димитрово водата от наводнените ниви излизаше в единия край на асфалта, като това беше сутринта, а почти цял ден вали проливен дъжд.Не знам какво е сега положението.Интересно, че Тунджа при моста на Крушаре не беше много пълноводна - явно се пълни от притоците, идващи от Балкана по-нататък по течението си... (В Крушаре реката отива на североизток, после прави завой и тръгва на юг към Ямбол).Дано няма много поражения, и недай Боже, жертви!
Коментар
-
///// написа:ntodorov написа:А-ааах хубаво ми казваше татко да се науча да управлявам гондола, ама аз НЕ та НЕ :DA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар