Задръстването към 17.30 в комлука почваше от Яна Лъскова и куките седяха точно там като наблюдадели. Искам и на мен да ми плащат и да не правя нищо. Дано са им ниски заплатите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Югоизтока и Североизтока - под вода.
Collapse
X
-
Vladim написа:Гледах репортаж от прелялото бургаско езеро и се чудя и се мая?!?!? Диги не се ли правят от едри камъни и чакъл, или чували с пясък на по-малки участъци? Защото това, което видях от репортажа бе, как една фадрома бута кафява пръст и я изсипва на дигата!??A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
spark написа:От "разширението" мантинелата вече е заприличала на нищо, доста народ се е пробвал на нея.A17DTС/S
Коментар
-
Вая отново "повърна". Какво става не знам ? Имам чувството, че се е получил ефекта на скачените съдове. Вая-канал-море.Язовир Камчия прелива вече "само" с 60 000 литра в секунда. Околовръстния за Созопол и Меден Рудник е пълноводенA17DTС/S
Коментар
-
Като се прибирах към 18 беше горе-долу добре. В платното до езерото се минаваше само в най-лявата лента, другите бяха в кал, глина, вода и каквито боклуци се сетиш. Май в платното от страната на сервиза на Хонда водата е доста повече, защото цял ден се чудеха къде да я изпомпват и накрая никъде.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар