Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Югоизтока и Североизтока - под вода.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задръстването към 17.30 в комлука почваше от Яна Лъскова и куките седяха точно там като наблюдадели. Искам и на мен да ми плащат и да не правя нищо. Дано са им ниски заплатите!
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Гледах репортаж от прелялото бургаско езеро и се чудя и се мая?!?!? Диги не се ли правят от едри камъни и чакъл, или чували с пясък на по-малки участъци? Защото това, което видях от репортажа бе, как една фадрома бута кафява пръст и я изсипва на дигата!??
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        Гледах репортаж от прелялото бургаско езеро и се чудя и се мая?!?!? Диги не се ли правят от едри камъни и чакъл, или чували с пясък на по-малки участъци? Защото това, което видях от репортажа бе, как една фадрома бута кафява пръст и я изсипва на дигата!??
        Всичко е мижи да те лъжим. Бургазлии и най-вече тези, които живеят или пътуват към "Манхатън" знаят какво "разширение" на пътя ни направиха.Прилича на бобслей писта, а от две плътна направиха три...като стесниха маркировката. НЕмам думи. Аз лично писах в сайта на Общината, писах и до кмета. Отговори ЙОК.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

От "разширението" мантинелата вече е заприличала на нищо, доста народ се е пробвал на нея.

Коментар

spark написа:
            От "разширението" мантинелата вече е заприличала на нищо, доста народ се е пробвал на нея.
            И днес имаше проба. За пореден път неуспешна. Мантинелата остана цяла - бронята падна. :D ПС: Времето е хубаво- без дъжд. Това е предпоставка Вая да се отдръпне малко, а "лудата" помпа на Гражданска в отбивката за Манхатън да успее най-сетне да източи цялата вода от плътното поне до следващия дъжд :D
            A17DTС/S

Коментар

Отбивката почти са я източили, но по околовръстното не могат да се справят. А както на 1.4 въздуховода дърпа долу ниско почти до халогена направо ме е страх да не направя някой воден удар.

Коментар

Вая отново "повърна". Какво става не знам ? Имам чувството, че се е получил ефекта на скачените съдове. Вая-канал-море.Язовир Камчия прелива вече "само" с 60 000 литра в секунда. Околовръстния за Созопол и Меден Рудник е пълноводен
                A17DTС/S

Коментар

Като се прибирах към 18 беше горе-долу добре. В платното до езерото се минаваше само в най-лявата лента, другите бяха в кал, глина, вода и каквито боклуци се сетиш. Май в платното от страната на сервиза на Хонда водата е доста повече, защото цял ден се чудеха къде да я изпомпват и накрая никъде.

Коментар

Working...
                  X