spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Югоизтока и Североизтока - под вода.
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Колега, всичко опира до умствени способности. Не очаквай от полицаи някакво адекватно или разумно действие. Казвам го, не защото е такава общата насттройка към полицаите, а защото подборът на кадри е изключително слаб. Навремето, когато баща ми все още беше служител, си мисля, че бяха по-стойностни и интелигентни . Сега са "биячи" и се разхождат като Рамбовци. Извинявай за отклонението, ама е една от любимите ми теми - днешната полиция....Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Колега, всичко опира до умствени способности. Не очаквай от полицаи някакво адекватно или разумно действие. Казвам го, не защото е такава общата насттройка към полицаите, а защото подборът на кадри е изключително слаб. Навремето, когато баща ми все още беше служител, си мисля, че бяха по-стойностни и интелигентни . Сега са "биячи" и се разхождат като Рамбовци. Извинявай за отклонението, ама е една от любимите ми теми - днешната полиция....A17DTС/S
Коментар
-
Immortal написа:Иронията е там, че въпреки всичката тази вода, 2 дни в Ямбол по чешмите няма вода.Дойде едва преди малко.Поредната на авария на станалия вече пословичен тласкателен водопровод, която поради наводненията отстраниха много трудно.A17DTС/S
Коментар
-
Това с водата е много отвратително, вода до колене, а питейна няма.Добре че преди години ни смениха водопреносната мрежа , полипропилена го докараха до входа ,даже и вътре до спирателния кран е сменене изцяло.От тогава забравихме за проблем с водата, не помня от колко време не е спирала , може да е доста скъпа /6м3--->12.53лв/но има денонощно , независими дали е лято или зима.
Коментар
-
VesMil написа:Това с водата е много отвратително, вода до колене, а питейна няма.Добре че преди години ни смениха водопреносната мрежа , полипропилена го докараха до входа ,даже и вътре до спирателния кран е сменене изцяло.От тогава забравихме за проблем с водата, не помня от колко време не е спирала , може да е доста скъпа /6м3--->12.53лв/но има денонощно , независими дали е лято или зима.
Коментар
-
VesMil написа:gamma написа:Мда... До едно известно време заралии се радваха, че имат вода сутрин и вечер...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
При нас не става въпрос за водопреносната мрежа. Там доста по-рядко стават аварии.Водоснабдяването на Ямбол е организирано така - от помпените кладенци, водата с мощни помпи по т.нар. "тласкателен водопровод" (или накратко - тласкател) се качва в огромно подземно водохранилище, намиращо се на хълма Боровец. От там почти целия град получава вода на "самотек".Като се спука тласкателя, което става средно на 15-20 дена, спира пълненето на водохранилището. Ако аварията не се оправи за 2-3 часа, се спира водоподаването, за да не падне нивото във водохранилището под определения резерв. В случай на дълга авария, се пуска за по час-два водата и пак се спира, и така, докато се изпразни резервоара.Хубавото е, че малка част от града, вкл. почти цялата промишлена зона получават вода от друго водохранилище и там почти никога не е имало проблем. В случай на нужда, вода с туби може да се вземе от там.И за да не е съвсем офтопик - нивото на Тунджа видимо спада. Ще си отдъхнем.
Коментар
-
Тази сутрин в Бургас валеше дъжд, а водата от Вая след кръстовището в посока М.Рудник беше овладяна. Бяха пуснати и двете плътна, а глината явно е свършила работа. На околовръстното положението обаче е същото като снощи.A17DTС/S
Коментар
-
Dimo_J написа:абе верно ли толкова са паднали цените на викторията и на мерсито??A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар