А аз мислех че тука във Варна с Роската ( пак колега от форума ) попаднахме на голяма локва (което се намира на зеленчукова борса локвата на дължина си беши бая голяма а плитката част през която минахме стигаше над фаровите на Дачиа Логант ( тези дето са 7 месните дето си падат височки )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Югоизтока и Североизтока - под вода.
Collapse
X
-
bubachko
Esper написа:Това беше черен хумор.96 000 литра в секунда ми е далеч от всякакви представи за количество.Може би ще мога да схвана донякъде мащаба ако си представя, че изтича... ракия
Коментар
-
Утре се очакват много валежи. Канализацията в Бургас просто не действа вече. Бургаската гара е невралгичната точка. Колегите от канализацията бяха вдигнати на крак да почистват тамошните шахти за да понесат повече вода, но ако завалят дъждове и нивото на Вая и канала му към морето продължават да вдигат ниво - до утре се очаква да бъде заляна гарата, част от Александровска, Богориди и всичко около хотел Приморец.Положението никак не е розово. Пясъчните барикади временно спряха наплива на Вая, сега последното спасение е глината, която от обяд започнаха да слагат. За живущите в Манхатън - жална ни майка ПС: Квартал "Акации" е най - обременения от Вая квартал. Избиват подпочвени води и там. Лозев от Гражданска защита в Бургас заяви, че имало готовност за евакуация на хората от кварталаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Dimo_J написа:що пък жална ни майка бре колега недей така... какво ни липсва.. болница имама, полиция имаме, дискотеки си имаме, кафета-бол.. ко ше му е...малко почивка на никой няма да му е излишнаA17DTС/S
Коментар
-
Dimo_J написа:е-е-е-е-е че да няма само в центъра фурни и фирми за хляб.. тука в меден рудник поне 5 има... пък в краен случай като няма хляб минаваме на пържоли и така......то даже по добре така.A17DTС/S
Коментар
-
Околовръстното изглежда е вече затворено заради разлива срещу сервиза на Хонда. Сега се прибрах през Комлука, задръстването почваше от магазина на Дипломат. И докато бях покрай светофара за Созопол поне 4-5 минути нито една кола идваща от околовръстното не видях на хоризонта...P.S. А на Викторията на Каменицата по левче съм редовен клиентFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Околовръстното изглежда е вече затворено заради разлива срещу сервиза на Хонда. Сега се прибрах през Комлука, задръстването почваше от магазина на Дипломат. И докато бях покрай светофара за Созопол поне 4-5 минути нито една кола идваща от околовръстното не видях на хоризонта...P.S. А на Викторията на Каменицата по левче съм редовен клиентA17DTС/S
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ейййй,ма как с две приказки ма кандърдисахте за тия кръчми.В 20:00 часа взимам булката и бълдъзата и засядам на МерситоA17DTС/S
Коментар
-
Мда, околовръстното е било затваряно точно в най-големия трафик и са отбивали колите през Комлука. Задръстването в Комлука е започвало от стадион Черноморец и нито един умник не се е сетил да регулира светофара или най-малко да идат до таблото и да го пускат ръчно.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар