http://www.dnes.bg/crime/2010/02/13/...i-kradec.86048 Явно това е единствения начин човек да се оправи с такива говеда- осъждан бил и пак краде...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Справяне с крадците в България
Collapse
X
-
Marea Bipower написа:Само дето на горкия човечец ще му разкажат играта сегаМерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
Тук не сме в Америка и няма закон според, който имаш право да застреляш всеки нарушител в собствеността си. Ще стискам палци за собственика на вилата да се размине. Иначе браво - така трябва, ръката трябва да се реже до кръста и повече няма да пипат.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Само ще спомена че го е зстрелял в таза. Това значи че е стрелял в гръб. Според законите и съдийската практика, никой не може да го отърве от затвор. Няма право да стреля, според закона в гръб, защото не се води самозащита. Аз лично обаче бих го зстрелял и после да ме съдят, м...а му!Fiat Marea TD100
Коментар
-
Няма да го застрелям щото по този начин ще му направя услуга !А аз услуги на боклуци неискам да правя но с най-голямо удоволствия бих му клъцнал едната пък може и двете ръчички с балтията пък нека краде и ме съди после! Аман от крадци !Тука махалата пропищя от кражба на акумулатори !Освен това за да ти извадят акумулатора ти изпочупят колата! Ама ми е чудно тия наркомани що не мислят!Само да го набарам нито полицията ами и Господ няма да му помогне ще ходи без ръчички!!! Само това е 1000% гаранция че повече няма да краде! Ако хванете някой "айдук" режете ръце без да се замисляте ! Никой неможе да ви съди! А аз каква брадва съм си купил само с един замах на две ще го разсека!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Дано на човечеца да му се размине .Пък както казаха някой колеги да му начупиш рацете , ПАК ИМ Е МАЛКО ......... когато и да ги убиеш им е късно !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Аз лично не одобрявам каквото и да е убийство, по какъвто и да е повод, освен, ако не застрашават собствения ти живот!Щом го е гръмнал, вместо да убива, можеше и да го рани, да го задържи...не, че оправдавам крадеца, но това си е чисто варварство.Все пак един откраднат телевизор, не струва колкото един живот, още повече, че това е шок и за убиеца....Така, че деца, преди да вдигате одобрително ръце ЗА убийството, помислете малко преди това!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар