Няма и да си направя труда да прочета статията. Аз карам ФИАТ от доста време и съм повече от наясно за какво става на въпрос и колко е надеждна е колата. Който иска нека я плюе и после нека си продава аСТРАТА, гОЛФА и т.н. наречената "кола", която хвали и я продава защото не може да и смогне на ремонтите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това ли са нашите ФИАТ-и ? Чета и недоумявам...
Collapse
X
-
2000_16V написа:Няма и да си направя труда да прочета статията. Аз карам ФИАТ от доста време и съм повече от наясно за какво става на въпрос и колко е надеждна е колата. Който иска нека я плюе и после нека си продава аСТРАТА, гОЛФА и т.н. наречената "кола", която хвали и я продава защото не може да и смогне на ремонтите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
marto_8 написа:2000_16V написа:Няма и да си направя труда да прочета статията. Аз карам ФИАТ от доста време и съм повече от наясно за какво става на въпрос и колко е надеждна е колата. Който иска нека я плюе и после нека си продава аСТРАТА, гОЛФА и т.н. наречената "кола", която хвали и я продава защото не може да и смогне на ремонтите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Marea TD100
Коментар
-
Re: ...
gantcho написа:...Уродливото братче на Рено. ... Най-атрактивното в дачиите ми се струва цената им, като си признавам, че нямам преки впечатления от тези колици.Обаче, има едно голямо НО. Евала им на румънците - все пак произвеждат нещо и бизнесът върви. Учат се, още вероятно не са на някакво съществено ниво, но рано или късно ще се научат, защото са се захванали с нещо. А българите май само философстваме.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
batabit написа:Ей такива статии ме депресират пред месец си купих фиата.... и вече се чудя дали не сбърках== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:batabit написа:Ей такива статии ме депресират пред месец си купих фиата.... и вече се чудя дали не сбъркахПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Слав написа:batabit написа:Ей такива статии ме депресират пред месец си купих фиата.... и вече се чудя дали не сбъркахFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Който ще купува кола, да чете какво му казва Сашо! Защото той знае оптималните съотношения между качество и цена на всички коли!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Факт е че ако питаш 10 човека на улицата "Коя е най-здравата и хубава кола", 8 от тях ще кажат немската. Искам да споделя как си купих Фиата.Един ден си карах пежото на сестра ми (205-92г.) и до мен на светофара спря черно Браво със затъмнени задни стъкла и страхотен звук... От тогава се влюбих в тази кола... Проучих пазара и си изтеглих заем още на следващата седмица. В рамките на 5 дни обиколих всички автокъщи , като гледах само и единствено Фиат Браво, нищо друго нито за миг не ми отне погледа... И ето го резултата, на 5-тия ден попаднах на моето капарирах и закупих малко по-късно. Без да се интересувам от всеобщото мнение, даже без да питам що за кола е това.... Ето ви пример за лично мнение. И за да запуша устата на тези, които смятат, че Фиат се купува защото е ефтин, искам да споделя, че когато го видях изобщо си нямах и на идея как вървят като цена.. Просто проучих пазара и след като разбрах средната цена си пуснах заем... Ако си бях харесал друга кола, просто щях да изтегля по-голям заем Не съжелявам изобщо за избора си, обичам си колата и най вече си я харесвам.Поздрави!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Освен всичко останало, когато купуваш кола трябва да я огледаш добре и ако не разбираш да си платиш в сервиз, за който си сигурен, че хората са компетентни да прегледат автомобила.Ако купиш най-евтиното на пазара даже и без сериозен оглед нямаш право да се оплакваш след това, че се чупи. Всяко нещо си има цена. Аз съм на мнение, че пазена и поддържана кола трябва да има в пъти по-висока цена от друга, която е на същите години и километри, но без да е поддържана. Просто от пръв поглед се вижда разликата. Като влезеш в нея и "усетиш атмосферата" като я погледнеш отвън опитното око разпознава дали колата има "уморен" вид и т.н.Разбира се техническата част като цяло трябва да се провери със съответната апаратура, но дори от пръв поглед може да се каже коя кола в какво състояние е. Затова има опитни майстори, и затова им се плаща - за опита и знанието С една дума - евтиното излиза скъпо и ако не гледаш ще се опариш== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
batabit написа:Ей такива статии ме депресират пред месец си купих фиата.... и вече се чудя дали не сбърках
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар