Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това ли са нашите ФИАТ-и ? Чета и недоумявам...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма и да си направя труда да прочета статията. Аз карам ФИАТ от доста време и съм повече от наясно за какво става на въпрос и колко е надеждна е колата. Който иска нека я плюе и после нека си продава аСТРАТА, гОЛФА и т.н. наречената "кола", която хвали и я продава защото не може да и смогне на ремонтите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

Коментар

2000_16V написа:
      Няма и да си направя труда да прочета статията. Аз карам ФИАТ от доста време и съм повече от наясно за какво става на въпрос и колко е надеждна е колата. Който иска нека я плюе и после нека си продава аСТРАТА, гОЛФА и т.н. наречената "кола", която хвали и я продава защото не може да и смогне на ремонтите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      И аз имам един познат дето вика: "махай го тоя фиат и си купи голф да видиш какво е истинска кола" да ама от тая истинска кола все ходи омазан до кръста в масло и се нещо ремонтира пък аз само наливам бенз и си карам
      FIAT ili FERRARI se tam
      FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
      FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
      FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

marto_8 написа:
        2000_16V написа:
        И аз имам един познат дето вика: "махай го тоя фиат и си купи голф да видиш какво е истинска кола" да ама от тая истинска кола все ходи омазан до кръста в масло и се нещо ремонтира пък аз само наливам бенз и си карам
        Точно така е Марто. Има един комшия с Голф4 и със 40 проблема на главата си през зимата. И ме гледа недоумяващо, като запаля и тръгвам без проблеми в тоя студ, който беше във Варна -14- до -16 градуса. Същия от месец и нещо не кара колата си. А е дал 10 000лв за нея.
        Fiat Marea TD100

Коментар

Защо му се сърдите на Хранов,не мога да разбера.Наместу да го почерпите и да му съберете пари за някакъв подарък.Ами ако ги нямаше такива като Хранов, щеше ли да има евтини коли и сравнително добри за парите си.Аз бих го насърчил да продължава с подобни изказвания.

Коментар

След първото изречение, спрях да чета статията. Поредната глупост от непросветен в областта човек. Никоя марка не заслужава подобно отношение, защото всички се трошат. Идеално няма. Да ви кажа честно, тази статия не си заслужава дори коментарите.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Re: ...

gantcho написа:
              ...Уродливото братче на Рено. ... Най-атрактивното в дачиите ми се струва цената им, като си признавам, че нямам преки впечатления от тези колици.Обаче, има едно голямо НО. Евала им на румънците - все пак произвеждат нещо и бизнесът върви. Учат се, още вероятно не са на някакво съществено ниво, но рано или късно ще се научат, защото са се захванали с нещо. А българите май само философстваме.
              Явор Митев е имал две Дачии - твърди, че не са лоши за градски автомобили (Логан), но за извънграда са некомфортни и шумни. За най-новото отроче на Дачия - нямам идея, но не изглежда никак зле. А Дачия Логан MCV е автомобил точно и само за работа - с тоя огромен висок багажник и с вертикална двойна врата...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ей такива статии ме депресират пред месец си купих фиата.... и вече се чудя дали не сбърках
                Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
                  Ей такива статии ме депресират пред месец си купих фиата.... и вече се чудя дали не сбърках
                  Ахам...ами бартеросай го за нещо немско риЙш ли. Можеш и да доплатиш...все пак кола взимаш, а не Фиат :D Блаженни са вярващите и свещена е тяхната простота...думите не са мои както се досещате П.П. Колега, не се обиждай. Нищо лично към теб. Просто се замисли сам и направи собствени наблюдения без да се влияеш от чужди мнения и провокации. Ако не можеш да го сториш, то не обвинявай други за това. Не ти говоря само за колата, а глобално като принцип за собствена позиция и индивидуална безпристрастна оценка за всичко около теб.
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                    batabit написа:
                    Ахам...ами бартеросай го за нещо немско риЙш ли. Можеш и да доплатиш...все пак кола взимаш, а не Фиат :D Блаженни са вярващите и свещена е тяхната простота...думите не са мои както се досещате П.П. Колега, не се обиждай. Нищо лично към теб. Просто се замисли сам и направи собствени наблюдения без да се влияеш от чужди мнения и провокации. Ако не можеш да го сториш, то не обвинявай други за това. Не ти говоря само за колата, а глобално като принцип за собствена позиция и индивидуална безпристрастна оценка за всичко около теб.
                    Колега това ми е първата кола която си купувам сам! не казвам че е истина, но първото впечатление с което останах когато влязох в форума беше "Карането на фиат- виша форма на мазохизъм"Ти не се ли притесняваше за първата си кола? Карам я от 1 месец все още не мога да имам собствени наблюдения освен гарнитурата термостата и всички други "дреболиии" които смених
                    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                    Jim Morrison

Коментар

Слав написа:
                      batabit написа:
                      Колега именно влиянието на чуждото мнение и липсата на собствено такова е довело до над 80% от простолюдието да мисли, че немските коли са най велики... Писна ми да споря с хора без лично мнение и вкус... Това са хора податливи на манипулация с промити мозъци... Чул че гоуфъ бил най-яката кола, купува и после няма как да не защити твърденията дори да се е прецакал...(все пак вече си е дал парите). Нищо че прилича на контейнер и няма 5 екстри в нея... За ремонтите няма да говоря... ( VW - На Хитлер каруцата на 4 колела).
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?Ar...Честито, учителю Хранов!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Който ще купува кола, да чете какво му казва Сашо! Защото той знае оптималните съотношения между качество и цена на всички коли!
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Факт е че ако питаш 10 човека на улицата "Коя е най-здравата и хубава кола", 8 от тях ще кажат немската. Искам да споделя как си купих Фиата.Един ден си карах пежото на сестра ми (205-92г.) и до мен на светофара спря черно Браво със затъмнени задни стъкла и страхотен звук... От тогава се влюбих в тази кола... Проучих пазара и си изтеглих заем още на следващата седмица. В рамките на 5 дни обиколих всички автокъщи , като гледах само и единствено Фиат Браво, нищо друго нито за миг не ми отне погледа... И ето го резултата, на 5-тия ден попаднах на моето капарирах и закупих малко по-късно. Без да се интересувам от всеобщото мнение, даже без да питам що за кола е това.... Ето ви пример за лично мнение. И за да запуша устата на тези, които смятат, че Фиат се купува защото е ефтин, искам да споделя, че когато го видях изобщо си нямах и на идея как вървят като цена.. Просто проучих пазара и след като разбрах средната цена си пуснах заем... Ако си бях харесал друга кола, просто щях да изтегля по-голям заем Не съжелявам изобщо за избора си, обичам си колата и най вече си я харесвам.Поздрави!
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Освен всичко останало, когато купуваш кола трябва да я огледаш добре и ако не разбираш да си платиш в сервиз, за който си сигурен, че хората са компетентни да прегледат автомобила.Ако купиш най-евтиното на пазара даже и без сериозен оглед нямаш право да се оплакваш след това, че се чупи. Всяко нещо си има цена. Аз съм на мнение, че пазена и поддържана кола трябва да има в пъти по-висока цена от друга, която е на същите години и километри, но без да е поддържана. Просто от пръв поглед се вижда разликата. Като влезеш в нея и "усетиш атмосферата" като я погледнеш отвън опитното око разпознава дали колата има "уморен" вид и т.н.Разбира се техническата част като цяло трябва да се провери със съответната апаратура, но дори от пръв поглед може да се каже коя кола в какво състояние е. Затова има опитни майстори, и затова им се плаща - за опита и знанието С една дума - евтиното излиза скъпо и ако не гледаш ще се опариш
                              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

batabit написа:
                                Не си споко :D .Нямаше да купя втори ако бяха боклуци.За 5 г. и 50 х.км. на Бравата са сменени само консумативи.Ръжда по Браво и Брава няма да видиш никога-всичко е поцинковано.А за новото ми Браво-няма друга кола в момента на пазара която да изглежда така,да върви така и да струва толкова :D .Всяка фирма може за 50000 евра да направи хубава кола,но само ФИАТ може за 15000.И само ФИАТ произвежда от малки коли до супер спортни, и камиони; и трактори; и комбайни;и никога не е фалирала-напротив изкопува фалиралите и ги вдига на крака/вече почна и американските/.А чия разработка са комън рейла и мултиеъра си знеаш :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                                Brava1.4SX

Коментар

Working...
                                X