еми последните 10 години родните отбори играят в Европа преди всичко на късмет .Левски тая година показа някакви наченки на европейски футбол ,но това ще го потвърдя и ще ме грее ако и догодина направи нещо в Европа ,а не след 10 години .не само на мене ми се е случвало да гледам бълг.мач и след това мач от шамп.лига или Испания .Пред тях нашите са като на забавен каданс от предаването на Сашо Диков .Само ще ви дам за пример ,кой бълг.футболист ,след като е продаден в чужбина,в началото не се е контузвал ???? p.s.само Х.Стоичков защото го наказаха за 6 месеца
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айдееее!ЦСКА стана шампион......
Collapse
X
-
2fast написа:Няма да ги уплашиме толкова лесно - те винаги са надъхани .....в началото. А за мача съм много ЗА. И да предложа място - СПОРТНА СОФИЯ?FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Е това е тъпо... нашия форум (cska.bg) щеше да играе няколко пъти с (levski.bg) но така и не се състоя среща, защото 95% от този (levski.bg) форум са абсолютни идиоти и всичко друго ще бъде но не и футбол.. най-вероятно накрая щяхме да се избием.Предполагам, че сега си мислиш, че преувеличавам за това, че в "синия" форум са темеруди, тъй като съм от ЦСКА, но мога да ти кажа, че има много левскари които посещават и forum.cska.bg (вероятно в началото с идеята да се заяждат)... а вече дори не влизат в "синия" форум... И някой от въпросните левскарчета с червени акаунтчета се записаха официално в отбора на forum.cska.bg за мачовете от форумната лига (ако трябва да съм точен от 12-13 души имаме 3-ма левскари)... С други думи няма как да се делим на ЦСКА и Левски, но ако наистина се съберете /само/ от форума на ФИАТ, то може да измислим нещо, а аз и DANTE ще играем по 1 полувреме за ЦСКА и ФИАТFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Аз съм ЗА редовните мачлета. Предлагам мястото защото е близо до нас и за мене е домакинско. А иначе има Спортна София и зад хотел Родина. А за отказването от футбола е интересно - за толкова години не ми се е случило...Но все пак не подържам формата така че може и да ни е трудно, но пък идеята е да направиме мача и после да удариме по бира а не да се дразниме един на друг. А не ме кефи и намесването на други форуми в нашето мачле ама ако не можем да се съберем желаещи от нашия форум ....The world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
Колеги изместихте темата, а такава вече има в раздел "Срещи и мероприятия" под името "Футболна среща". Моля поствайте мненията си на съответните места. Поздрави kiro_of_the_dayVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Я да се изцепА и аз: Киро, ай стига бе. Лафиме си тука и ти идваш да се праиш на строг, ем допреди малко участваше в лафчето. Т’ва далеч не е най-страшния офтопик дето съм виждал. Дай малко въздух, не сме в казарма.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Я да се изцепА и аз: Киро, ай стига бе. Лафиме си тука и ти идваш да се праиш на строг, ем допреди малко участваше в лафчето. Т’ва далеч не е най-страшния офтопик дето съм виждал. Дай малко въздух, не сме в казарма.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз като БЪЛГАРИН винаги, ама винаги ще се радвам на победата на БЪЛГАРСКИ отбори на международната сцена - независимо дали играе Левски или ЦСКА. И не мога да разбера такива "фенове", които се радват когато БЪЛГАРСКИ отбор загуби, само защото са фенове на друг отбор в БГ - дори стигат до там че подкрепят чуждия отбор срещу "врагът" от БГ. Е, това не мога да го разбера как като си Левскар няма да викаш за ЦСКА когато играе с чужд отбор и да се радваш че БЪЛГАРСКИ отбор побеждава, както и обратното - да си фен на ЦСКА и да искаш БЪЛГАРСКИЯ отбор Левски да падне - само защото е "враг" - в кавички. Мисля, че на първо място е България, а чак после са махленските страсти. Не мога да разбера такива "фенове" - да в кавичкиAlfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
-
не се ядосвай ,всеки вътрешно в себе си се раздва за европейските успехи на другия ,това че не си го признава на глас (е неписан футболен закон ) ,а и се губи кадема за любимия ти отбор .и какво лошо има да се радваш когато някой отбор смаже с игра Цска в европа ??? примернофиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:...и какво лошо има да се радваш когато някой отбор смаже с игра Цска в европа ??? примерноОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар