Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айдееее!ЦСКА стана шампион......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

никой не оспорва потенциала,с който разполага цска ,но колкото повече звезди толкова по трудно се прави отбор (примери много ),а и не сега момента да обеснявам как стоят нещата в един футболен отбор по принцип .в последните години цеска-то са обречени от към организация и т.н. ,има много неща и фактори които влиаят на футбола ,но преди всичко е удоволствието от играта ,жаждата за победа и себераздаването !!!
    фиатче Браво 2.0

Коментар

хахах - некакви отборчета - Оксер, Олимпик, Удинезе - некакви отборчета хахахаМомчета в неделя ще се види до тогава се ръчкаме напразно. А може и да спретнеме ние едно мачле - фенове на левски срещу фенове на ЦСКА - за тръпка. Пък след този мач може да избереме най-добрите за отбора на ФИАТ. САМО ЛЕВСКИ Са
      The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Mitko написа:
        Или по примера на Томислав Русев да направим групово поклонение пред паметника на Апостола и да му кажем "Апостоле, пак ги бихме". И пак цитат "Нека приказката да не свършва"
        МНОГО ЯКО - перфектно го каза

Коментар

2fast написа:
          хахах - некакви отборчета - Оксер, Олимпик, Удинезе - некакви отборчета хахахаМомчета в неделя ще се види до тогава се ръчкаме напразно. А може и да спретнеме ние едно мачле - фенове на левски срещу фенове на ЦСКА - за тръпка. Пък след този мач може да избереме най-добрите за отбора на ФИАТ. САМО ЛЕВСКИ Са
          добра идея за мач между феновете ,финал след финала явно цескато искат да си падар редовно .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Томазо - аз може би съм най- върлия фен на Левски тук!! А ЦСКА с редовното падане са свикнали- вече не ги плаши нито болката нито срама

Коментар

не съм се и съмнявал ,че си фен .сега прочетох ,горният ми пост че звучи все едно е обратното трябва малко тактика да приложиме да не стане да играеме само, аз и ти на виенска сега май е момента да възобновиме темата за футбола във форума !!!В страстната седмица
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Няма да ги уплашиме толкова лесно - те винаги са надъхани .....в началото. А за мача съм много ЗА. И да предложа място - СПОРТНА СОФИЯ?

Коментар

Mitko написа:
                  ... И пак цитат "Нека приказката да не свършва" ...
                  Хихи... приказките ги разправят обикновено на малките деца ... Нали са още малки и не разбират ... Всякакви фантасмагории им се привиждат истински ... Даже и вярват в тях ... Докато пораснат ...
                  ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

Да, а другите които уж не вярват им се иска да имат своя приказка но уви

Коментар

хихи... аз като малък гледах не приказки от 1001 нощ, а реалити шоу - 1982г, ДЕТРОНИРАН НАСТОЯЩ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН Ако трябва - да обясня на някои от малките деца значението на предните думи

Коментар

..стига да можеш да си спомниш на твоята възраст за какво става въпрос. А иначе щом толкова искаш да разказваш да ти пратя DVD с мача с Локо Пд да го пускаш на внуците?

Коментар

BRAVO написа:
                          хихи... аз като малък гледах не приказки от 1001 нощ, а реалити шоу - 1982г, ДЕТРОНИРАН НАСТОЯЩ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН Ако трябва - да обясня на някои от малките деца значението на предните думи
                          а от 82-а нагоре ????? 24 години !!
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

А ти и след 1024г дали ще можеш да разказваш за нещо по-различно от епохалните битки с публични и олимпийски титани от Словения, планинци от Казахстан, готвачи от Люксембург, десет малки негърчета / не по А.Кристи /, юноши бледни от северното италианско градче Удине, туристи от Марсилия и т.н. ?P.S.само закачки, нищо лично

Коментар

в този ред на мисли би следвало да изброиш и евробойците срещу които цска спечели !!Ливърпул ли ?? 0:1 или феномените от Леверкузен ??? или МТК и безброй други !! какво ме грее ,ще цска имат успехи които са в пожълтелите вестници и книги ! аз от както се помня все ги все ги мачкаме ,хич не ис обективен и убедителен .най -смепното е че и в двата отбора играят такива смешници ,но то си проличава в националния ,ей за него много ме боли .
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

За съжаление си прав за последното. ЦСКА имат от време на време проблясъци в Европа, Левски проблясва срещу ЦСКА и май това остава за феновете. През останалото време разни мърди и примадони си играят на нещо си и основно късат нервите на запалянковците. Които пък често взимат прекалено насериозно нещата. В крайна сметка това е само една игра и трябва да носи забавление, а не яд и омраза

Коментар

Working...
                                X