никой не оспорва потенциала,с който разполага цска ,но колкото повече звезди толкова по трудно се прави отбор (примери много ),а и не сега момента да обеснявам как стоят нещата в един футболен отбор по принцип .в последните години цеска-то са обречени от към организация и т.н. ,има много неща и фактори които влиаят на футбола ,но преди всичко е удоволствието от играта ,жаждата за победа и себераздаването !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айдееее!ЦСКА стана шампион......
Collapse
X
-
хахах - некакви отборчета - Оксер, Олимпик, Удинезе - некакви отборчета хахахаМомчета в неделя ще се види до тогава се ръчкаме напразно. А може и да спретнеме ние едно мачле - фенове на левски срещу фенове на ЦСКА - за тръпка. Пък след този мач може да избереме най-добрите за отбора на ФИАТ. САМО ЛЕВСКИ СаThe world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
2fast написа:хахах - некакви отборчета - Оксер, Олимпик, Удинезе - некакви отборчета хахахаМомчета в неделя ще се види до тогава се ръчкаме напразно. А може и да спретнеме ние едно мачле - фенове на левски срещу фенове на ЦСКА - за тръпка. Пък след този мач може да избереме най-добрите за отбора на ФИАТ. САМО ЛЕВСКИ Сафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Mitko написа:... И пак цитат "Нека приказката да не свършва" ...ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
А ти и след 1024г дали ще можеш да разказваш за нещо по-различно от епохалните битки с публични и олимпийски титани от Словения, планинци от Казахстан, готвачи от Люксембург, десет малки негърчета / не по А.Кристи /, юноши бледни от северното италианско градче Удине, туристи от Марсилия и т.н. ?P.S.само закачки, нищо личноОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
в този ред на мисли би следвало да изброиш и евробойците срещу които цска спечели !!Ливърпул ли ?? 0:1 или феномените от Леверкузен ??? или МТК и безброй други !! какво ме грее ,ще цска имат успехи които са в пожълтелите вестници и книги ! аз от както се помня все ги все ги мачкаме ,хич не ис обективен и убедителен .най -смепното е че и в двата отбора играят такива смешници ,но то си проличава в националния ,ей за него много ме боли .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
За съжаление си прав за последното. ЦСКА имат от време на време проблясъци в Европа, Левски проблясва срещу ЦСКА и май това остава за феновете. През останалото време разни мърди и примадони си играят на нещо си и основно късат нервите на запалянковците. Които пък често взимат прекалено насериозно нещата. В крайна сметка това е само една игра и трябва да носи забавление, а не яд и омразаОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар