Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айдееее!ЦСКА стана шампион......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айдееее!ЦСКА стана шампион......

ЦСКА се справи блестящо с останалия без футболисти и заплати Локо Пд.Много ми е интересно на Гейшич сега кой ще му е виновен....
    The world belongs to those who dare to be first

Ако въпреки всичко по някаква случайност станат шампиони - ще са НАЙ-СМЕШНИТЕ шампиони на света!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ДА! Даже ще са най-смешните шампиони на света без треньор. Когато точките преднина бяха седем си мислех че в България е невъзможно да се преодолеят но Гейшич и ЦЕЦКА ме опровергаха..

Коментар

Според мен тази тема не отговаря на добрия тон
        FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Лекичко се закачаме - без да имаме за цел да обиждаме

Коментар

blader написа:
            Въпреки че съм заклет Левскар и логото на Левски е на мобилния ми телефон откакто го имам и въпреки че колегата Коцев подхвана подобна тема срещу Левски миналата седмица, подкрепям мнението че неминуемо споровете между нас на тема Левски и ЦСКА няма да доведат до нищо друго освен до разваляне на отношенията между колеги от форума.
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
              blader написа:
              Въпреки че съм заклет Левскар и логото на Левски е на мобилния ми телефон откакто го имам и въпреки че колегата Коцев подхвана подобна тема срещу Левски миналата седмица, подкрепям мнението че неминуемо споровете между нас на тема Левски и ЦСКА няма да доведат до нищо друго освен до разваляне на отношенията между колеги от форума.
              Подкрепям, най-добре и двете теми - в коша преди да е станало късно...
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Не мисля, че е нужно темите да отиват в коша! Нито едната нито другата. Половината ми приятели са "болни" привърженици на ЦСКА, и досега не сме се скарали заради това. Тук всеки може да си пише каквото ще, стига да е на кирилица и да не излиза от добрия тон. Мисля, че сме интелигентни хора с чуство за хумор и това са безобидни закачки между приятелиАко някой се връзва - толкова по-зле за него. kiro_of_the_day
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не съм го направил със зъл умисъл но ако мислите че може някой да се разсърди - в коша!

Коментар

Като здрав цесекар мисля следното : в момента ЦСКА са трагични. Не знам дали заради Еврофутбол, не знам дали някой иска да гони треньора, на знам дали наистина толкова си могат. Във всички изброени причини има по малко истина. Левски определено са по-добри в момента и в неделя се очертава голям разгром. Освен ако дотогава червените не намерят причина да заиграят по-прилично, както в есенния мач например. Щото и тогава се очертаваше разгром, но пак нещо странно стана ... И нещо до феновете на сините - единственото, с което сте били по-добри последните 10-на години, е духът, с който играете срещу нас. На нашите примадони това им е липсвало винаги. Иначе да ме извинявате, ама в Европа още сте световно неизвестни. Това, че сега с голям късмет стигнахте до четвъртфинал в някакво турнирче срещу некви отборчета, е повод за гордост само в с.Долно Уйно. В Европа се помнят победите над великите отбори, а вие нямате такива. Всъщност имате - срещу ЦСКА
                    ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

аз като болен Левскар и доста време играл футбол дори и на проф.ниво ,мисля че добрият тон никога не би се развалил ако хората гледат обективно на нещата а не през запалянковски очи ,това са си закачки от сорта на мойта кола е по -красива всеки до край ще отстоява своето и когато е в рамките на добрия и възпитан тон всичко ще е ОК ....няма нищо лошо майтап на гърба на другия особено след 2-ри април
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

работата е малко присмял се Хърбел на ЩърбелЩе се види кой е по-добрия в неделя. Сега само си чешете езицитеp. s. Само ЦСКА
                        FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Черно море много е добре ,слънце пече...........на морето дупка , а на Левски 3 :D :D :D
                          Италианските коли са номер 1

Коментар

Да, някой ****** във форума решават, че след като се ******* във форума/темата могат да успокояват нещата На 2-ри ЦСКА ще Ви успокои. Всъщност ако ЦСКА победи (колкото и да ви се струва безумно в момента) пак ли ще пишете, че ще са най-смешните шампиони? Левскарите пуснаха тая темичка не за нещо друго, а защото Шалке идва в София с името си (04) като вероятно левскарите усещат на къде бие резултата и се чудят още от сега къде да се заврат.. та както каза колега "присмял се Хърбел на Щърбел".@tomazo: Ти като играл професионално футбол тогава знаеш кой от двата отбора (реално) има по-голям потенциал и възможности? Интересно ми е мнението ти...Някои от думичките не са подходящи за форумМитко
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Може и да сме ****** може и да сме ***** но никой от наште фотболисти няма да ни подведе.и в тоя дух на рими 3 пъти УРА УРА УРА за ЛЕВСКИ ДумичкитеМитко
                              Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Working...
                              X