ЦСКА се справи блестящо с останалия без футболисти и заплати Локо Пд.Много ми е интересно на Гейшич сега кой ще му е виновен....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айдееее!ЦСКА стана шампион......
Collapse
X
-
blader написа:Според мен тази тема не отговаря на добрия тонPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:blader написа:Според мен тази тема не отговаря на добрия тонАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Не мисля, че е нужно темите да отиват в коша! Нито едната нито другата. Половината ми приятели са "болни" привърженици на ЦСКА, и досега не сме се скарали заради това. Тук всеки може да си пише каквото ще, стига да е на кирилица и да не излиза от добрия тон. Мисля, че сме интелигентни хора с чуство за хумор и това са безобидни закачки между приятелиАко някой се връзва - толкова по-зле за него. kiro_of_the_dayVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Като здрав цесекар мисля следното : в момента ЦСКА са трагични. Не знам дали заради Еврофутбол, не знам дали някой иска да гони треньора, на знам дали наистина толкова си могат. Във всички изброени причини има по малко истина. Левски определено са по-добри в момента и в неделя се очертава голям разгром. Освен ако дотогава червените не намерят причина да заиграят по-прилично, както в есенния мач например. Щото и тогава се очертаваше разгром, но пак нещо странно стана ... И нещо до феновете на сините - единственото, с което сте били по-добри последните 10-на години, е духът, с който играете срещу нас. На нашите примадони това им е липсвало винаги. Иначе да ме извинявате, ама в Европа още сте световно неизвестни. Това, че сега с голям късмет стигнахте до четвъртфинал в някакво турнирче срещу некви отборчета, е повод за гордост само в с.Долно Уйно. В Европа се помнят победите над великите отбори, а вие нямате такива. Всъщност имате - срещу ЦСКАОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
аз като болен Левскар и доста време играл футбол дори и на проф.ниво ,мисля че добрият тон никога не би се развалил ако хората гледат обективно на нещата а не през запалянковски очи ,това са си закачки от сорта на мойта кола е по -красива всеки до край ще отстоява своето и когато е в рамките на добрия и възпитан тон всичко ще е ОК ....няма нищо лошо майтап на гърба на другия особено след 2-ри априлфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Да, някой ****** във форума решават, че след като се ******* във форума/темата могат да успокояват нещата На 2-ри ЦСКА ще Ви успокои. Всъщност ако ЦСКА победи (колкото и да ви се струва безумно в момента) пак ли ще пишете, че ще са най-смешните шампиони? Левскарите пуснаха тая темичка не за нещо друго, а защото Шалке идва в София с името си (04) като вероятно левскарите усещат на къде бие резултата и се чудят още от сега къде да се заврат.. та както каза колега "присмял се Хърбел на Щърбел".@tomazo: Ти като играл професионално футбол тогава знаеш кой от двата отбора (реално) има по-голям потенциал и възможности? Интересно ми е мнението ти...Някои от думичките не са подходящи за форумМиткоFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар