Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айдееее!ЦСКА стана шампион......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е за да бъде истински мача трябва да има и съдия жълти и червени картони .Иначе не е интересно :D нали после ще има снимки и видеозаписи пък може записа и по канал три да го излъчи Сашо Диков
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

А Асен ще има да връща кадъра..... :D
      The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Днес в прегледа на печата имаше едно заглавие че Йешич скрил отбора!? Да пуснеме анкета какви чувства изпитва треньора на ЦСКА та крие отбора?
        The world belongs to those who dare to be first

Коментар

@Киро: Айде сиа - от наш’те л*йна дъвки ви не требват...@2фаст: Какво е скрил? Що за смешка? Малко стана познатата история - той ги скрил, нищо, че никой не ги е търсил... И да ги крие и да не ги крие - се тая...
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

2fast написа:
            Че УЕФА не е ШЛ няма спор. Но при нивото на българския футбол мисля, че когато един български отбор се представи достойно трябва да му отдадем заслуженото а не да говориме колко е слаб турнира, колко са смотани били противниците му, как е играл с резервитве и др. глупости.....
            Когато един отбор направи едно прилично представяне, трябва да има и прилични коментари, а не изхвърляния от рода "Гази в Европа", "Евробоец" и други "чикии на мокър пясък". За справка - днес в 24часа поредното слабоумие от един виден фен на "отбора на народа". Това са глупостите, а не неприятните за някои факти за нивото на турнира, туристическото настроение на някои участващи и баницата с късметите. Ако просто си кажете - да, участваме, имахме доста късмет досега когато ни трябваше, побеждавахме досега / за което поздравления /, но имаме още много хляб да ядем докато почнем да "мачкаме в Европа, да треперят от нас, да пишем нова история и т.н.", тогава няма гледам с насмешка някои фенски излияния Щото да си вдигаме излишно самочувствието от патриотарски подбуди е просто комплекс за малоценност и нищо друго
            ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

и това го казваш от гледната точка на привърженик на цска ли ?защото от 94-а година насам ,не е имало случай в който да се радваме на успехите на Български футболен отбор .Знам сега ,че много ви боли и ако днес вместо Левски излизаше да играе Цска не ми се мисли какви щяха да са коментарите .
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Тц, не ме боли , ама хич. Даже ми е смешно като чета вестниците, ей така ме напушва И не се трогвам, като видя написано "български" отбор с главна буква. Не ми пука какъв е отборът, ако гледам случайно някой мач, то това е мач на Барса, Реал, Ливърпул и последното, което ме интересува е с каква националност е отборът. Футболът е игра, в която има красиви неща, които хич не зависят от националната принадлежност. Останалото е патриотарщина и псевдонационализъм.

Коментар

извини ме ,но грам не разбираш от футбол .а крайна сметка не става дума тука ,тебе да убедиме в каквото и да било или да наложиме мнението си .колко неща има докато се стигне до джаскането по топката ехеееее ....
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Извинен си Щом мнението ти, че не разбирам от футбол ти помага - така да бъде . Но от това "отборът на народа" няма да стане по-добър или по-известен на запад от с.Долно Уйно Освен за тези, дето продължават да мечтаят. Аз, като един истински лаик, ще продължавам да гледам некви други отбори, за да видя някаква петичка на Роналдиньо, или някаква магия на Зидан, или някакво центриране на Бекъм или просто да усетя от магията на Енфийлд. Останалите да блъскат топката

Коментар

Чух, че днес левскарите на стадиона, ще са над 50 000 Като се очаква в поледния момент да се продадът и последните 15 000 от капацитета на стадиона Ей.. ама големи умници са тея "сините" журналисти Не виждам как дори равен ще хванете... Всъщност Шалке са 4-ти, а ЦСКА игра преди време с хита на Германия (който нямаше загуба, а в момента е втори) Хамбургер и се представи много силно.. само нелеп гол ги лиши от 1-та точка.. но тогава няма какво да си кривим душата Хамбургер беше с една идея по-силен...Сега ми е интересен мача, защото Шалке са горе-долу от класата на Хамбургер и дефакто ако се представите по-добре (т.е. отстраните Шалке) вече ще можете да говорите за по-добре представяне, тъй като до сега сериозни противници нямахте
                      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Мъка .Голяма мъка момчета. ! Левски взе купата на България а тази вечер взе и купата на Европа и остава в неделя да вземе и шампионската титла . Каква стана тя ...Синджира си идва пък козата я няма...
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

perlsite написа:
                          Чух, че днес левскарите на стадиона, ще са над 50 000 Като се очаква в поледния момент да се продадът и последните 15 000 от капацитета на стадиона Ей.. ама големи умници са тея "сините" журналисти Не виждам как дори равен ще хванете... Всъщност Шалке са 4-ти, а ЦСКА игра преди време с хита на Германия (който нямаше загуба, а в момента е втори) Хамбургер и се представи много силно.. само нелеп гол ги лиши от 1-та точка.. но тогава няма какво да си кривим душата Хамбургер беше с една идея по-силен...Сега ми е интересен мача, защото Шалке са горе-долу от класата на Хамбургер и дефакто ако се представите по-добре (т.е. отстраните Шалке) вече ще можете да говорите за по-добре представяне, тъй като до сега сериозни противници нямахте
                          Каквото и да говориме,каквито и противници да сме имали,фактите са следните:Левски е играл на 1/4 финал на УЕФА! Ако ЦСК-истите са по-добри нека да го покажат на 02.04.2006г.!

Коментар

коцев написа:
                            Мъка .Голяма мъка момчета. ! Левски взе купата на България а тази вечер взе и купата на Европа и остава в неделя да вземе и шампионската титла . Каква стана тя ...Синджира си идва пък козата я няма...
                            Еее това беше гадно... мислих си го.. но реших да ги пожаля левскарите и да не ги поздравявам за 2-та купа дето я взеха днес
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

ABARTH написа:
                              Може и да сме ****** може и да сме ***** но никой от наште фотболисти няма да ни подведе.и в тоя дух на рими 3 пъти УРА УРА УРА за ЛЕВСКИ ДумичкитеМитко
                              Егати!!!!Запалянко да не знае как на български език се пише думичката "футбол" и "футболисти"....ФУТБОЛ се пише приятелю, не "фОтбол".То бива, ама ти "изби рибата" и "изкърти миФката"....."ЛеФски оле"!!!! ПП... не го приемай като заяждане!
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Я някой да смени името на темата "ЦСКА можеше да стане шампион" :D :D :D
                                Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
                                Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
                                Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
                                Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
                                MB CLK - 430 V8

Коментар

Working...
                                X