Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айдееее!ЦСКА стана шампион......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

когато Левскарите гледаме по телевизията 8 мача на цеска в евротурнирите п отелевизията (без ЛЕВСКИ да е играе) тогава може да говорите p.s. какво става когато цеска стигне до чътвъртфинал за купата на уефа ????? гасят плейстейшъна или компа и лягат да спят ,щото си е сериозен мача
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Момчета знаете ли едно време преди 30-40 години като имаше мач между ЦСКА и Левски на стадион В Левски нямаше сектори само за цесекари и само за левскари а всички сядаха кой където намери или пък прави един до друг.На стадиона нямаше 500полицаи а 10-20 милиционери. Като вкара гол примерно Левски наскачат привържениците на Левски прави и гледаш редом до тях привържениците на ЦСКА стоят седнали . после като пък ЦСКА вкара гол то цесекарите скочат а левсарите стоят на място .не е имало сбиване викове псуване а сега са ги оградили агитките с железни огради и те се гледат през тях като зверове и са готови да се разкъсат .Е това не мога да го проумея. А ако организирате мач между участниците във форума привърженици на двата отбора то ще ви е нужен и съдия . Считам че бих го свирил един такъв мач още повече че не бихте посегнали на съдията като му гледате годините и бихте имали респект от него :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

tomazo написа:
        когато Левскарите гледаме по телевизията 8 мача на цеска в евротурнирите п отелевизията (без ЛЕВСКИ да е играе) тогава може да говорите p.s. какво става когато цеска стигне до чътвъртфинал за купата на уефа ????? гасят плейстейшъна или компа и лягат да спят ,щото си е сериозен мача
        Хихи... "евротурнирите" Спомени от миналото Сега има само един - ШЛ и някакво измислено турнирче за помпане на самочувствие на измислени герои и комплексарчета Това турнирче не го бръснат за нищо никъде, само в с.Долно Уйно е най-значимото нещо в Галактиката А тая купа на Уефа, ако не я закрият до 2-3 години, ще я прекъстят на "Източноевропейска лига" или нещо подобно. Нещо като Б-групата у нас. "А, тоя футболист откъде идва ? - Бе станал голмайстор на лигата на аутсайдерите, дай да го пробваме при дублиращите и ако става, го вземаме в първия отбор ..." Нещо такова ще стане Айде да ви видим довечера срещу най-сериозния от "скиорските" отбори, митичния Шалке04, какво ще направите
        ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

[quote="BRAVO"]
          tomazo написа:
          ...Сега има само един - ШЛ и някакво измислено турнирче за помпане на самочувствие на измислени герои и комплексарчета Това турнирче не го бръснат за нищо никъде, само в с.Долно Уйно е най-значимото нещо в Галактиката...
          Абе то така е... Гроздето като е нависоко е кисело, даже супер киселоч...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

@киро: никой не се сърди, ще викаме за Левски и за повече @батВас: такЪви фенове са повече фенове отколкото българи, простотията край и прегради няма@томазо: нАмали оборотите, забравяш, че тука сме се събрали хора с общи интереси и се бъзикаме на странични теми. Ако ти е кеф да се доказваш - има и такива места. В тая връзка - к’во ше каеш да изписваш името на любимия ми отбор правилно? Поне дотук аз не видях някой да е объркал тенденциозно името на твоя такъв. Не забравяй, че и от другата страна може да се намери някой да ти отговори подобаващо и ще стане "като миналата неделя"...Form is temporary, class is permanent...
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

към Браво -ако не си чел турнира за купата на Уефа от догодина става почти толкова комерсиален колкото ,и митичната ШЛ,в която едва ли скоро бълг.отбор ще влезне в нея ,или ако това стане ще има повече от 1 точка в групите .но дано съм лош пророк .Веско ,въпроса за името на любимия ти отбор не знам как се пише и не мога да го пиша (приеми го като мое невежество ) може да не го споменавам освен ,.бях написал за кадема !!!а за доказване няма какво да доказвам ,аз ако разбирах много от футбол довечера щях да съм със синята фанелка ,не че пак няма да съм !p.s.Колегата Коцев е съдия ,за нашият мач няма да има нужда от съдия от чужбина !
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Името на любимия ми отбор се пише ето така: ЦСКААко наистина не можеш да го нашишеш, то не се опитвай. Пак ще е по-добре...
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

tomazo написа:
                  към Браво -ако не си чел турнира за купата на Уефа от догодина става почти толкова комерсиален колкото ,и митичната ШЛ,в която едва ли скоро бълг.отбор ще влезне в нея ,или ако това стане ще има повече от 1 точка в групите .но дано съм лош пророк .
                  Не съм чел и не мисля, че трябва да вярвам на писанията на някой си. Комерсиален турнир се става с много пари, а много пари се дават, когато ще се изкарат още повече пари. В това турнирче за малки отборчета никой няма да налее пари, щото няма как да си ги изкара обратно. Просто разни средняци и бедняци ще си мерят пишките и ще се боричкат да отидат при големите И по тая причина гроздето хич не ми е кисело Дори ЦСКА да играеше сега в УЕФА, мнението ми за турнира щеше да е същото. Повече ме интересува защо тия нещастници в червено не играят . За парите, които взимат, 90 мин трябва да изядат и чимовете по терена . А не наивните фенове да се ядосват и псуват по форумите Щото аз съм достатъчно голям и не се връзвам, но за малките деца е дори болезнено ...

Коментар

Опа, айде сиа...И аз се имам за голям - пък ме боли...

Коментар

е то какво излиза накрая .значи не стига ,че почти никакви успехи нямат бълг.отбори в Европа ,не стига че националният отбор е пълна дупка ,еми искаме и парите от Ш.Л . е как да стане .Съвсем не съм съгласен ,че купата за Уефа не е престижен турнир и е за средняци , няма БЪЛГАРСКИ отбор ,който да минава средното ниво за Европаи на пари ,и на игра и т.н.Дано Левски имат късмет довечера ,ще има още поводи за размисъл
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                        ...Съвсем не съм съгласен ,че купата за Уефа не е престижен турнир и е за средняци , няма БЪЛГАРСКИ отбор ,който да минава средното ниво за Европаи на пари ,и на игра и т.н.Дано Левски имат късмет довечера ,ще има още поводи за размисъл
                        Хихи... Като е толкова престижен, що Арткомедия си разпродадоха всичко стойностно набързо, а не опитаха да спечелят още нещо ? И що Удине дойдоха с ученическия си отбор ? Както Левски отидоха в Русе преди около месец . Помниш ли резултата ? Да си чул Дунав да се изцепва колко велик отбор е ? А това за късмета е вярно. Само не знам що разправяте после как нямало нищо късметлийско в победите ви . А постоянно се молите за късмет.

Коментар

Че УЕФА не е ШЛ няма спор. Но при нивото на българския футбол мисля, че когато един български отбор се представи достойно трябва да му отдадем заслуженото а не да говориме колко е слаб турнира, колко са смотани били противниците му, как е играл с резервитве и др. глупости.Колкото до късмета отчитайки кой как играе в момента мисля че в неделя трябва да има молби за късмет. ЦСКА трябва да се моли и то много упорито, но както знаеме от опит до сега не им е помагало особенно ....
                          The world belongs to those who dare to be first

Коментар

BRAVO написа:
                            ...Повече ме интересува защо тия нещастници в червено не играят . За парите, които взимат, 90 мин трябва да изядат и чимовете по терена . А не наивните фенове да се ядосват и псуват по форумите Щото аз съм достатъчно голям и не се връзвам, но за малките деца е дори болезнено ...
                            Солидарен!

Коментар

Ако колегата Коцев е съдия на мача освен че няма да му посягаме, даже няма и да скандираме "съдията пед...аст". Все пак мисля че всички тука се уважаваме и не е нормално на едно мачле да се нервираме, караме или беснееме. Даже се чудя дали ще има нужда и от съдия - все пак всички сме fair play
                              The world belongs to those who dare to be first

Коментар

2fast написа:
                                Че УЕФА не е ШЛ няма спор. Но при нивото на българския футбол мисля, че когато един български отбор се представи достойно трябва да му отдадем заслуженото а не да говориме колко е слаб турнира, колко са смотани били противниците му, как е играл с резервитве и др. глупости.Колкото до късмета отчитайки кой как играе в момента мисля че в неделя трябва да има молби за късмет. ЦСКА трябва да се моли и то много упорито, но както знаеме от опит до сега не им е помагало особенно ....
                                Що бе...?Ако ни бият в неделя и те ще постигнат международен успех

Коментар

Working...
                                X