Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цифрова телевизия от мегалан.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цифрова телевизия от мегалан.

Интересувам се дали накой от вас ползва цифрова телевизия от мегалан.Да сподели дали е доволен от картината, има ли накъсвания на картината/ изчезване на картина или пикселизация.Поздрави.
    Bravo JTD 105 '98

Re: Цифрова телевизия от мегалан.

mr. Nikoi написа:
    Интересувам се дали накой от вас ползва цифрова телевизия от мегалан.Да сподели дали е доволен от картината, има ли накъсвания на картината/ изчезване на картина или пикселизация.Поздрави.
    Колега Цифровара е супер аз бях на най- икономичния пакет до скоро. гледах го на 26 инча никви проблеми не съм имал...Супер картина
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

Братовчет ми е на нея и гледа на 32инча плазма. Супер е и е много доволен. Ако искаш нещо по-подробно задавай въпроси на ЛС.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

mr. Nikoi написа:
        *Модерирано* - Виж това колега. Има и информация за доставчиците, които я предлагат. Не че правя реклама, но това е единствената IP телевизия в БГ. Пак е цифрова, но с много повече възможности от обикновенната. В сайта е обяснена разликата.Колегата има конкретно питане. Ако много държиш да му предложиш друга ТВ, направи го на ЛС.Модераторски екип на fiat-bg.org
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колега много хора познавам с тази телевизия даже и аз мисля да преминавам скоро към нея - Просто качеството и обслужването са номер 1 Няма да сбъркаш

Коментар

bachev написа:
            mr. Nikoi написа:
            *Модерирано* - Виж това колега. Има и информация за доставчиците, които я предлагат. Не че правя реклама, но това е единствената IP телевизия в БГ. Пак е цифрова, но с много повече възможности от обикновенната. В сайта е обяснена разликата.Колегата има конкретно питане. Ако много държиш да му предложиш друга ТВ, направи го на ЛС.Модераторски екип на fiat-bg.org
            Незнам коя цифрова телевизия си споменал, тъй като модера ме е изпреварил, но аз в Пловдив съм абонат на IP телевизия от година вече и фирмата е пловдивска. Няма да пиша имена, че и мен ще ме начервят. Започва с К и завършва на бокс.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
              Колега много хора познавам с тази телевизия даже и аз мисля да преминавам скоро към нея - Просто качеството и обслужването са номер 1 Няма да сбъркаш
              Идвал е техник в 23:00 евала!
              Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
              Jim Morrison

Коментар

Благодаря на всички.В скоро време ще се закача и аз.Поздрави.
                Bravo JTD 105 '98

Коментар

Working...
                X