snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за застраховката авто-каско ?
Collapse
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
За мен си остава труден ?с.На Делтата 3 години не и бях правил и потривах доволно ръце как съм икномисал поне 600-750 лева. До момента в който я тотализирах и тъй като бях в момент на сериозни други разходи, просто останах без кола. Уж старите коли не са скъпи, ама ха извади от днес за утре 3,4к - трудно...Макар че ако посмятам - от частите до момента - 300, от моргата - 200, спестеното каско - 700, гумите - 200, горе долу наближавам пазарната и цена пак...Но определено с каско щях по поема глътка свеж въздух и доста по лесно да мигрирам към друга кола, сега трудничко...
Коментар
-
r51 написа:Баси на мен каското ми е 2250 лева на година...Досега съм имал 4 птпта не по моя вина. Ако нямах каско простж не ми се мисли
Коментар
-
Аз си правя, но има значение къде ще го направиш. Преди година от се подиграха с мен като ми дадоха 206лв за счупен заден стоп, смачкан панел и издрана броня, като не пожелаха да ми напишат издраскването по предните врати защото не било написано в протокола от кат, става въпрос за рено лагуна комби фаза1. На ланчията преди няколко дни камион ми счупи предното стъкло. Закарах си колата в сервиз, смениха ми стъклото и ми написаха фактура и с фактурата при застрахователя и вече имам ново стъкло, като стъклото струва около 30% от каското. По добре да дадеш някой лев, но и да спиш спокойно. Също така е важно и да не попаднеш на някоя ебана компания
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар