Колеги какво мислите за тази оферта мисля че за по натоварените градове е супер. Досега не съм правил каско защото това ми е първата лична кола и ми е интересно да чуя и други мненияhttp://www.sdi.bg/web/page.php?id=111Стъкла, Огледала, Фарове и Брони Вече има начин да плащате по-малко за застраховка Каско! Застраховайте детайлите на Вашия автомобил, които най-често се увреждат при щети - стъклата, огледалата, фаровете и броните и платете до четири пъти по-малко в сравнение със стандартното Каско! Пример:Цената на застраховка Стъкла, Огледала, Фарове и Брони на автомобил на стойност 3500 лева е само 94.15 лева за една година. При сключване на застраховката Стъкла, Огледала, Фарове и Брони може да бъдат включени и две допълнителни опции. При първата се покрива частична загуба при ПТП, а при втората се покрива всичко, с изключение на кражба, което води до тотална загуба на автомобила - природни бедствия, пожар или ПТП. Обезщетенията при този вид Каско се изплащат бързо, по експертна оценка, което е достатъчно за отстраняването на съответните щети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не пълно Автокаско - какво мислите
Collapse
X
-
Не мисля, че това са най-честите щети. Възможно най-честата щета е да ти надраскат колата с ключ или друг метален предмет. Освен това няма катастрофа, при която да не пострада и някой от калниците. А експертната оценка е много разтегливо понятие, което се тълкува в полза на застрахователите, защото те са тези, които правят оценката и плащат парите. Както се казва, в тях са и хляба, и ножа, колкото ти отрежат, толкова .Според мен не си струва.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Частичото Каско е абсолютно безмислено да се прави.Ако ще даваш 100 по-добре дай 200, но да знаеш че и останалите елементи и боята ще ти платят ако стане нещо.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар